Új biztosítási portál indult eBIZT.hu néven

forrás Prim Online, 2003. november 26. 21:50
A Sanoma Budapest lapkiadó és a Netrisk együttműködésében új biztosítási portál indult eBIZT.hu néven (www.ebizt.hu). A díjmentes biztosításkötést nyújtó szolgáltatás sikere még a portál készítőit is meglepte: az elindulása utáni napokban több mint tízezer egyedi látogató több mint 50 ezer tarifálást kért le, napi mintegy ötszázan pedig biztosítást is kötöttek a site-on keresztül.

Menjek vagy maradjak? Novemberben ez a kérdés tartja lázban az autótulajdonosokat, ilyenkor dönthetjük el, kötelező felelősségbiztosításunkat továbbra is eddigi biztosítónknál fizetjük-e, vagy keresünk kedvezőbb ajánlatot. Aki úgy dönt, hogy új céget választ, hamar rájön, mekkora fába vágta a fejszéjét, hiszen a biztosító-váltás rengeteg ügyintézéssel jár. Pontosabban: járt eddig. Az on-line biztosítási site-ok megjelenésével a korábbi, napokat igénybe vevő eljárás ideje tíz percre csökkent, a kitöltendő papírhalmok helyett elég egyetlen megrendelőt írni.

Az eBIZT.hu-n egy rövid kérdőív kitöltésével megállapíthatjuk, melyik biztosító nyújtja a legkedvezőbb személyre szabott ajánlatot. Ha kiderül, hogy a jelenleginél előnyösebb biztosítást is köthetünk, nincs más teendőnk, mint faxon vagy postán alkuszi megbízást küldeni, ezt követően már mindent az eBIZT.hu rendszerét üzemeltető Netrisk Első Online Biztosítási Alkusz Kft intéz. Felmondja jelenlegi szerződésünket, megköti az újat, és gondoskodik a bonus fokozat új szerződésünkre történő átvezetéséről. Mindezt díjmentesen kapjuk, mivel az alkusz szolgáltatásait az a biztosító fogja megfizetni, akihez új szerződésünket kötjük. A látogatók száma folyamatosan növekszik, így valószinű, hogy a felhasználók a kötelező felelősségbiztosítási láz után is visszatérnek majd, hiszen a site-on nemcsak kötelezőt, hanem CASCO-t, lakás- és utasbiztosítást is lehet kötni.

Kulcsszavak: biztosító onlineszolg

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

FireAlpaca 2.11.19

Az ingyenes grafikai programban bőséges ecsetválasztékkal, jól átlátható menükkel, rétegkezeléssel és további speciális funkciókkal szerkeszthetjük képeinket.

2024. április 26. 17:16

ToDoList 8.3.0.0

Az ingyenes határidőnapló program segít abban, hogy a különböző elvégzendő feladatokat egy helyen nyilvántartsuk, kategorizáljuk, prioritásokat rendeljünk hozzá stb. Megadható a kezdés illetve a befejezés pontos ideje, sőt a megfelelő pillanatban értesítést is kapunk azokról.

2024. április 26. 17:14

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50