A SEGA Virtua Cop és az Alien Front nevű játéka Nokia N-Gage-en is

forrás Prim Online, 2004. február 10. 21:42

A már ismert Virtua Cop és Alien Front nevű játékok hamarosan megjelennek a Nokia N-Gage készülékein. Mindkét játék egyszerre több játékos számára is játszható lesz, Bluetooth összeköttetés segítségével. Az első, az Alien Front idén tavasztól lesz elérhető.

A két játékot a SEGA fejlesztette ki, közülük a Virtua Cop egy több játékosnak játszható, "lövöldözős" játék, ahol egy különböző helyszíneken lázadásokat szító bűnbandával kell leszámolni. A játékban résztvevők Bluetooth technológia segítségével csapatot alkothatnak, hogy aztán a pályákat végigharcolva helyreállítsák a békés rendet. Az Alien Frontban választhatunk, hogy egy tank parancsnokaként megvédjük a földet az idegenektől, vagy éppen az ellenkező oldalra állva egy futurisztikus kétlábú járművet, négylábú pókszerű járgányt, vagy egy antigravitációs légpárnást irányítva vezessük a földönkívüliek támadását. A játékot két játékos is játszhatja egymás ellen, Bluetooth összeköttetés révén, eredményeinket pedig másokkal is megoszthatjuk az N-Gage Arena-n keresztül.









A Nokia szerint a két új játék nagy előrelépés az N-Gage számára, elsősorban az egymás elleni verseny lehetősége, illetve az elért eredmények közzétehetősége miatt. A SEGA képviselője kijelentette, hogy folytatni fogják a Bluetooth alkalmazással bővített játékprogramok kifejlesztését az N-Gage számára, ezzel is gazdagítva annak hálózati funkcióit és egyben újfajta játékstílust teremtve a felhasználók számára.

Milkovits Gábor

Kulcsszavak: Nokia mobilszolg játék Sega

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50