A Habia Cable hat országban állítja át rendszerét iScalára

forrás Prim Online, 2004. február 16. 16:40
A Scala Business Solutions bejelentette, hogy a Habia Cable nemrégiben aláírta azt a licencszerződést, amelynek értelmében svédországi, angliai, hollandiai, franciaországi, németországi és kínai szoftveralkalmazásait az iScala kollaboratív ERP-rendszer legújabb változatára frissíti. A Habia Cable egy globális vállalat, amely a nagy kihívást jelentő alkalmazási területek számára gyárt speciális vezetékeket és kábelrendszereket. A vállalat 1992 óta Scala-ügyfél.
"Szeretnénk valamennyi Scala-rendszerünket összekötni az adatkonszolidáció automatizálása, a jelentéskészítés időigényének csökkentése, és a gyorsabb elérhetőség érdekében" - mondta Mikael Eriksson, a Habia Cable informatikai igazgatója. "A Scala-frissítéssel az a célunk, hogy még pontosabb és naprakészebb jelentéseket készíthessünk, amelyek megkönnyítik a vezetői döntéshozatalt. Biztosak vagyunk abban, hogy az iScala segíthet ennek a célnak az elérésében, még a különböző időzónák dacára is."

Az iScala úgy készült, hogy teljes körű üzleti felügyeleti funkciókat biztosítson a vállalatok számára bárhol a világon. Integrált ERP-, CRM- és SCM-megoldásokat nyújt egy olyan webes szolgáltatási platformon, amely a helyi nyelvhez, adózási és jogi feltételekhez is igazodik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36