Nemzetközi elismerést kapott a HUMANsoft

Tovább erősödő magyar pozíciók

forrás Prim Online, 2004. április 7. 12:55

2004.március utolsó hetében Madridban vehette át a HUMANsoft Kft. a Dell Inc. "Key storage partner of the year" díját. A díj jelentősége, hogy a több mint 100 országot magában foglaló EDB régió storage bevételének közel felét a magyar csapat hozta, és ezzel a teljesítménnyel kivívta a Dell európai vezetésének elismerését.
A Dell 2001 őszén kötött világszintű együttműködési megállapodást az EMC-vel a Clariion nagyvállalati adattároló rendszereire vonatkozóan. A HUMANsoft azóta értékesíti és ad támogatást az előbb említett megoldáshoz, mint a Dell Gold Service Partnere.

"A legnagyobb eredménynek azt tartom, hogy a HUMANsoft stabil, rendezett, jól szervezett vállalat, kiváló szakemberekkel és partnerekkel, akiknek köszönhetően ismét sikerült ezt a nemzetközi viszonylatban is rendkívüli eredményt elérnünk." - értékelte Illés Antal, a HUMANsoft Kft. ügyvezető igazgatója. - "A Humansoft a tavalyi stratégiamódosítást követően immár minden elemében a nagyvállalati szolgáltatások jegyében szervezi tevékenységét." - tette hozzá a vezető. A legtöbb szakember éppen e területre érkezett, tovább erősítve a HUMANsoft hagyományosan aktív sales üzletágát.

Az elmúlt évek kiemelkedő üzletkötései voltak a Richter Gedeon Rt. vagy a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Iroda, ahol a több tízmilliós szerződések alapján kulcsfontosságú központi adattároló megoldást és alapinfrastruktúrát sikerül kiépíteni a vállalatok üzletileg kritikus területeinek támogatására. Továbbá külön említést érdemelnek azok a projektek - ilyen például a Heidelberg csoporthoz tartozó Duna-Dráva Cement Kft. is -, ahol a HUMANsoft a vállalat működését biztosító ERP rendszerek működtetését biztosító megoldást helyezett üzembe. Mindezek jelzik, hogy minden eddiginél nagyobb a bizalom a Dell/EMC technológia iránt.

Hagyományosan Dell erősségnek számítanak a Dell kliens- és szervercsaládjai is, melyekre szintén egyre nagyobb az érdeklődés a felhasználók körében. Ezt jól mutatja a nemrégiben az IDC által napvilágra hozott 2003-as IT piaci elemzés is, ahol most már több negyedév óta stabilan a 3. helyen található a Dell.

A HUMANsoft szerviz üzletága ismét igen jelentős mértékben járult hozzá a tavalyi sikeres évhez, továbbra is igen stabil, kiszámítható teljesítményt nyújtva. A HUMANsoft több éves tapasztalatai a nagyvállalati területen (nagy rendszerek, kritikus, akár heterogén környezetek üzemeltetése) ma már általánosan elfogadott értéket képviselnek, melyet a mostani időszakban is számos új szerződéskötés igazol. Ilyen például a GE HealthCare európai Outsourcing projektjében való részvétel is. A magyar tulajdonú, idén 15. születésnapját ünneplő HUMANsoft Kft. a teljeskörű informatikai megoldásokat szállító hazai informatikai cégek élcsoportjába tartozik. A cég évről évre növeli piaci részesedését. A jelenleg 110 szakembert foglalkoztató vállalkozás pénzügyi háttere stabil: 2003-ben 40%-os növekedést elérve, több mint 5,5 milliárd Ft-os árbevételt ért el.

Portfolióját folyamatosan szélesítve a vállalat tevékenysége az informatikai és üzleti tanácsadás mellett komplex vállalatirányítási rendszerek bevezetése valamint rendszerintegráció, alkalmazásfejlesztés és üzemeltetési szolgáltatásokból áll.
A HUMANsoft 1991 óta a DELL Computer, a világ legnagyobb személyi számítógép (PC) gyártójának magyarországi disztribútora és minősített szervizpartnere.
Kulcsszavak: Dell HUMANsoft díj

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14