Az ucp nyerte a Mobile Messaging Award 2004 díjat

OTS - Cégvonal, 2004. május 18. 10:57
Az ucp tartalom-letöltő platformja, a Mobile Music Service (mobil zeneszolgáltatás) elnyerte a "Legjobb tartalom- vagy információ-szolgáltatásért" járó díjat a T-Mobile hálózatában bevezetett Mobile Jukebox szolgáltatásával.
Az ucp morgen, Európa vezető tartalom-szolgáltatója a mobilhálózat-üzemeltetők és portálok körében, ezen a héten elnyerte a Mobile Messaging Award 2004 díjat a mobil zenei tartalom letöltő szolgáltatásával (Mobile Music Download Service). Az ucp morgen a múlt hét folyamán sikeresen bevezette a "Mobile Jukebox" elnevezésű, tömegeket megcélzó, átfogó zenei GPRS és UMTS kiskereskedelmi szolgáltatását a T-Mobile hálózatában. Az újszerű megoldást az ucp morgen és a T-Mobile közösen fejlesztette ki.

Christian Lutz, az ucp morgen vezérigazgatója elmondta: "A minőségi zenei fájlok elérhetősége képezi a "blue | Content Delivery Platform" szolgáltatás legújszerűbb és legspeciálisabb részét. Az eszköz- és platformfüggetlen "blue" prémium és személyes tartalom-szolgáltatásra vállalkozik, tetszőleges típusú média vonatkozásában, és tetszőleges nyelven.

A szolgáltatás a világ valamennyi mobiltelefonjával elérhető. Jelenleg több mint 50 millió ügyfélnek van hozzáférése a szolgáltatáshoz, amelyet a rendszerhez csatlakozott több mint 165 tartalom-szolgáltató kínál 9 országban. Egyéb "beszállítók" és portálok mellett, a "blue" a T-Mobile "t-zóna" letöltő szolgáltatásának is része az európai piacokon, ill. az Egyesült Államok területén levő "Cable (and) Wireless" hálózatában.

A ucp morgen teljes körű mobiltartalom-szolgáltatást kínál a hálózat-üzemeltetők, portálok és a zenei ipar számára. A megoldás része a WAP és Web shop alapú mobil felhasználó, a housing szolgáltatás és a letölthető zene. A felhasználók GPRS és UMTS kapcsolat segítségével kereshetnek, tekinthetnek meg, ill. tölthetnek le zenei tartalmat a mobil eszközeikre.
Kulcsszavak: T-Mobil ucp zene onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50