Elsőként indította be 1 GB-os e-mail szolgáltatását a Lycos Europe

Milkovits Gábor, 2004. május 18. 20:04
A Lycos Europe bejelentette, hogy amerikai versenytársait, a Google-t és a Yahoo!-t megelőzve beindította új e-mail szolgáltatását, amely 1 GB tárhelyet biztosít a cég fizetős ügyfeleinek.

A kiemelt szolgáltatás havonta 5,16 eurójába kerül a felhasználóknak. A Google már korábban, a Yahoo! pedig a múlt héten jelentette be, hogy hasonló bővített tárhelyet kínálnak majd e-mail ügyfeleiknek a közeljövőben, ám a tervek részletei sokak szerint még nem kellőképpen tisztázottak. Ráadásul a még mindig csak tesztfázisban lévő Google Gmail nagy vihart kavart azzal, hogy a szolgáltatást igénybe vevő felhasználók várhatóan a levelezésükből leszűrt adatok alapján nekik küldött célzott hirdetésekkel kell, hogy találkozzanak majd. A Google a felháborodást lecsillapítandó megígérte, hogy kész a Gmail egy reklámok nélküli változatát is kibocsátani. A Lycos pénzért kínált szolgáltatása a cég állítása szerint 100%-ig mentes a reklámoktól, valamint védelmet nyújt a számítógépes vírusok és a kéretlen levelek ellen is.

Alex Kovach, a Lycos Europe alelnöke némi érezhető büszkeséggel kíváncsiságának adott hangot a tekintetben, hogy vajon versenytársaik mikor lesznek képesek üzletileg nyereséges módon beindítani és működtetni saját hasonló szolgáltatásukat. Hozzátette még azt is, hogy a méret nem minden.

Kulcsszavak: e-mail Lycos onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14