Havi 5 ingyen MMS minden T-Mobile-osnak

forrás Prim Online, 2004. augusztus 12. 14:16
A T-Mobile az előfizetéses ügyfeleinek nyújtott MMS kedvezményt augusztus 15-étől Domino kártyásokra is kiterjeszti, így a mobilcég közel 4 millió előfizetője az év végéig hálózaton belül havonta 5 multimédiás üzenetet küldhet ingyenesen.
A havonta felhasználható 5 ingyenes MMS-sel régi és új előfizetők egyaránt képet, hangot, szöveget, valamint rövid videofelvételt is tartalmazó üzenetekben oszthatják meg élményeiket. A Domino kártyások számára regisztrációval (a 1777-es számon hívható Domino központ Szolgáltatások menüpontjában) elérhető kedvezménnyel a közel fél millió MMS képes telefonnal rendelkező előfizető mellett azok is élhetnek, akik nem rendelkeznek a legújabb, képküldésre alkalmas mobiltelefonnal. A T-Mobile honlapján (www.t-mobile.hu) elérhető Multimédia Albumból ugyanis egyszerű SMS regisztrációval - bármely T-Mobile-os számra vagy e-mail címre - a kedvezmény erejéig szintén ingyenesen továbbíthatók az MMS-ek. A Multimédia Albumban tárolt vagy a t-zones WAP-oldaláról letölthető képekkel a kamera nélküli mobiltelefonok esetén is érdekesebbé, színesebbé varázsolható a szinte korlátlan írott mondanivaló. Az MMS segítségével ugyanis a különböző formátumú fájlok (képek, hangok, videofelvételek) mellett a T-Mobile hálózatában megfelelő készülék esetén egészen 150 kilobyte-ig bőséges szöveges információ küldhető.

A díjmentes multimédiás üzeneteken túl további előnyös lehetőségként a T-Mobile-osok hétvégén féláron, az MMS méretétől függően bármely hálózatba és e-mail címre 48 illetve 100 forintért küldhetnek MMS-t. Sőt, a képes üzenetváltás ma már a világ számos országában elérhető, a nemzetközi háttérnek köszönhetően ugyanis a T-Mobile előfizetéses ügyfelei külföldön járva már 36 ország 60 hálózatán küldhetnek és fogadhatnak MMS-eket. Ennek köszönhetően akár az utazás során képeket, videofelvételeket küldhetnek szeretteiknek, barátaiknak, ismerőseiknek.
Kulcsszavak: mobilszolg MMS T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50