Az ATEN Siimon Tsai kinevezésével nyit Európa felé

forrás Prim Online, 2004. szeptember 29. 17:46
Az ATEN, a fejlett kapcsolati termékek tajvani székhelyű vezető tervezője, gyártója és disztribútora ma bejelentette Siimon Tsai kinevezését az európai értékesítési osztály helyettes alelnöki posztjára. Tsai az európai ATEN leányvállalatok újraszervezéséért, az eladások koordinálásáért, és az ATEN márkanév régióbeli fejlesztéséért lesz felelős.
Tsai előzőleg a Billion Electric Co. Ltd.-nél, tápegységek és hálózati kommunikációs felszerelések vezető szállítójánál volt felelős a globális márkavédjegykezelésért, a gyártás szabványosításáért, és az eladásokért Ázsia csendes óceán-parti területén.

Az ATEN immár 20 éve tevékenykedik a KVM kapcsolók területén, valamint a belépő és középszintű KVM kapcsolók világpiacának 60%-át birtokolja. A cég a csúcsteljesítményű KVM termékek felé is bővíti palettáját, mint például az ATEN IP alapú nagyvállalati megoldása, a “KVM on the NET”, amely lehetővé teszi a szerver elérését a világon bárhonnan. Az ATEN KVM megoldásai nem csak a szerverszobák gyors bővítésének lehetőségét biztosítják, de jelentősen növelik a rugalmasságot, hatékonyságot, és megbízhatóságot a szerverfelügyelet terén.
Kulcsszavak: Aten +céginfo CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55