Szerződés-módosítás interneten a Generalinál

Ezentúl nincs szükség személyes ügyintézésre

forrás Prim Online, 2004. október 5. 18:45
A Generali-Providencia Biztosítónál két éve bevezetett szerződés-megtekintő rendszeren keresztül október 4-től további funkciók is elérhetők. Eddig a biztosító ügyfelei interneten tájékozódhattak díjfizetéseik aktuális állásáról, illetve egyéb szerződési adataikról, tegnap óta változtatási szándékukat is kezdeményezhetik a Generali honlapján keresztül.
Ha valaki új helyre, lakásba költözik, rendkívül körülményes procedúra elé néz, amíg valamennyi, vele szerződésben lévő szolgáltatónál bejelenti adatainak megváltozását. A Generali-Providencia Biztosító ügyfeleinek október 4-től ilyen és hasonló esetekben ezentúl már nem kell a kirendeltségek nyitvatartásához igazodnia, hiszen interneten néhány pillanat alatt elvégezhetik biztosítási szerződéseik adatmódosítását. A „Generali Szerződéseim” elnevezésű, kibővített funkciójú online szerződéskezelő rendszer a szerződés-megtekintés mellett szerződés-módosításra, illetve adatváltozás-bejelentési kötelezettség megtételére is lehetőséget biztosít.

A Generali ügyfelei már 2002 óta - az online szerződéskezelési rendszer segítségével -tájékozódhattak szerződésük díjának rendezettségéről, a biztosítóhoz beérkezett utolsó díjrészletről, a következő befizetés időpontjáról, a biztosítási összegekről és kockázatokról, illetve a már lezárult kárrendezési ügyekről. A „Generali Szerződéseim” rendszer használói a továbbiakban rögzíthetik új adataikat (nevet, új lakcímet, levelezési címet, adószámot, bankszámlaszámot, elérhetőséget), módosíthatják a díjfizetés ütemét és módját, valamint szerződésüket új kiegészítő biztosításokkal tehetik teljesebbé.

A kért módosítások végrehajtásáról, illetve a módosítások állapotáról a Generali e-mailben küld értesítést, ugyanakkor a módosítási igény feldolgozási folyamata az interneten keresztül is követhető.

A Generali ügyfelei a kibővült szerződéskezelő rendszer használatára a <https://www.generali.hu/szerzodeseim> oldalon biztosítási kötvényszámuk megadásával regisztrálhatnak. A szolgáltatásokhoz a regisztráció során megadott jelszavuk és a regisztrációs levélben postán kiküldött felhasználói azonosító illetve regisztrációs szám megadása után férhetnek hozzá.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50