Már a Vodafone is értesít SMS-ben a nem fogadott hívásokról

forrás Prim Online, 2004. október 13. 14:20
A Vodafone Magyarország legújabb szolgáltatása segítségével az előfizető azokról a nem fogadott hívásairól is értesülhet, amelyek akkor érkeztek, amikor a telefonja nem volt elérhető (például ki volt kapcsolva).
A szolgáltatás segítségével a nem fogadott hívásokról SMS értesítés érkezik, mely tartalmazza, hogy hányszor telefonált a hívó, a hívás időpontját, illetve többszöri hívás esetén az utolsó próbálkozás időpontját. A Vodafone-előfizetők számára a szolgáltatás még kényelmesebben használható, hiszen más szolgáltatóktól eltérően, a hívó fél száma az SMS feladójaként jelenik meg, illetve a telefon memóriájában tárolt szám esetében, a hívó nevét is megjelenítheti a készülék. Hangposta használatakor csak olyan esetben küld értesítést a rendszer, ha a hívó nem hagy üzenetet, ráadásul az ügyfelek igényeit szem előtt tartva foglaltság esetén a Vodafone nem küld értesítést.

A nem fogadott hívásokat visszamenőleg 48 óráig tárolja a rendszer, ami azt jelenti, hogy az értesítő SMS kézbesíthetőségétől visszamenőleg számított 48 órán belül érkezett hívás kísérletekről küld értesítést.

A Hívásértesítő legfeljebb 5 különböző hívószámot tartalmazó értesítést küld. (Olyan esetben, ha 48 órán belül több mint 5 különböző olyan híváskísérlet volt, amelynél a hívó hozzájárult a hívószámának kijelzéséhez, akkor az 5 legutolsó, különböző hívótól érkezett hívásról küldünk értesítést).

Roaming használata esetén is megérkeznek az értesítő SMS-ek, azonban a szolgáltatás paraméterei eltérhetnek a fent megadottaktól. A szolgáltatás roaming esetén is díjmentes.

A szolgáltatást a Vodafone minden Vitamax és előfizetéses ügyfeleinek díjmentesen nyújtja.

A szolgáltatás a Hangposta szolgáltatással rendelkező ügyfelek részére 2004 október 9-től, a Hangpostával nem rendelkező ügyfelek részére pedig 2004. október 16-tól áll rendelkezésre.
Kulcsszavak: mobilszolg Vodafone-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59