Számítástechnikai képzés az IQSOFT-John Bryce-tól már interneten keresztül is

forrás Prim Online, 2004. október 15. 12:37
A professzionális számítástechnikai képzéseket nyújtó IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont elnyerte a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium támogatását OKJ szakképzések nyújtására. A magas szakmai tudást átadó oktatógárda kurzusai így a nagyközönség számára is elérhetővé váltak. A képzést az intézmény korszerű interneten keresztüli tanítással segíti.
Az IQSOFT - John Bryce és a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium együttműködése a közelmúltban kezdődött, amikor a cég elnyerte a minisztérium támogatását Számítógép kezelő (-használó), Számítástechnikai szoftver üzemeltető, Rendszerinformatikus és Multimédia fejlesztő OKJ szakképesítések nyújtására - mondta el Fodor Tamás, a központ fejlesztési igazgatója. A professzionális számítástechnikai képzéseket, mint például Microsoft, Oracle, Sun, Cisco stb. nyújtó oktatóközpont, mely az IBM Hivatalos Oktatási Partnere is egyben, a 350 Ft/óra normatív támogatást pályázat útján nyerte el, amellyel a hallgatók számára a tanfolyamok ára mintegy a felére csökkent. Ugyanakkor a képzések mélysége és színvonala messze túlmutat majd az OKJ-s követelményrendszeren - állítja a vezető.

A gyakorlati képzést megalapozó elméleti ismeretek például e-learning formában az interneten is hozzáférhetők a hallgatók számára. A jelenleg folyó Rendszerinformatikus képzés tapasztalata az, hogy az e-learning jellegű kiegészítés jelentősen javítja a hallgatók felkészülését. A minisztériumi támogatással a John Bryce által világszerte képviselt szaktudás így versenyképes áron, a nagyközönség számára is elérhetővé vált. A tanfolyamok részleteiről a www.iqjb.hu címen bővebb felvilágosítás kapható.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50