Biztosítási szoba a Gyalogló Chaten - 1 millió forint értékű nyereménnyel

forrás Prim Online, 2004. november 23. 08:35
„Biztosítás szobát” nyitott a Gyalogló Chat a Union Biztosító számára. Ezekben a hetekben aktuális ugyanis a gépjármű felelősségbiztosítások újrakalkulálása, az ezzel kapcsolatos információk átadása, aminek az egyik legmegfelelőbb terepe az internet.
A többféle, neten fellelhető díjkalkulátorban azonban közös, hogy felmerülő kérdésekre, ötletekre, kérésekre nem tudnak választ adni. Szintén ez a helyzet az ezekben a hetekben futó online (és offline) kampányokkal is, ahol ugyanígy kötött információk közlésére és egyirányú kommunikációra van csupán lehetőség akár a bannerekben, akár a mögöttük lévő weboldalakon.

Erre a problámára nyújt megoldást az Index és a Velvet partnereként is működő Gyalogló Chat, amely a Union biztosítótársaságnak nyújtott lehetőséget arra, hogy képviselője egy meghirdetett chatbeszélgetés folyamán adjon választ az érdeklődők kérdéseire.

A beszélgetés végén a biztosító által felajánlott 1 millió forint értékű biztosításcsomag került kisorsolásra a feltett kérdésre helyesen válaszolók között.

A Gyalogló Networkbe tartozó Gyalogló Chaten naponta mintegy 16.000 egyedi látogató fordul meg, a felhasználók fele pedig több mint 3 órát tölt el chateléssel, ami mutatja, hogy egy aktív, befogadó közegben, egy hasonlóan aktív, befogadó felhasználót lehet elérni a beszélgetésekkel. A Gyalogló Network tagjai a Chat mellett az Egon levelező, az Inda társkereső, a Képeslapküldő, a Fényképalbum, az Orvosok és az eredeti Gyalogló település szerinti kereső.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50