Internetes műtárgy-kereskedelmi céget alapított az econet.hu

forrás Prim Online, 2004. december 13. 17:30
Az econet.hu Informatikai Rt. internetes műtárgy kereskedelemre és aukciók szervezésére szakosodott céget alapított. Az ARTIGO Kft. az alapító társaság tervei szerint a hazai műtárgy-kereskedelem új szegmensén jelentős szereplővé válik.
Az econet.hu Rt. mai bejelentése szerint a társaság közvetlen irányítása alá tartozó econet Invest Kft. és Eco.Net Hungary Kft. közösen alapította meg 3 000 000 Ft jegyzett tőkével az ARTIGO Műtárgykereskedelmi Kft-t.

A www.artigo.hu címen a jövő év folyamán megnyíló virtuális galéria a kortárs magyar képzőművészet számára kíván internetes megjelenési lehetőséget biztosítani. Az oldalon a kiállítások mellett internetes aukciók szervezésére és lebonyolítására is lehetőség nyílik majd.

Az econet tervei szerint az oldal - amellett, hogy a magyar képzőművészet népszerűsítésével, fiatal alkotók számára bemutatkozási lehetőségek biztosításával nem csupán üzleti célokat szolgál - a hazai internetes kereskedelem egy eddig ki nem aknázott szegmensében vezető szerepet játszhat majd.
Kulcsszavak: művészet Econet.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55