Több száz autó folyamatosan a Vaterán

forrás Prim Online, 2005. január 20. 12:30
Megint több száz banki finanszírozásból visszavett autó került ki a www.vatera.hu online aukciós piactérre.
A használt autók egyre népszerűbb értékesítési helye a www.vatera.hu oldal. Mára már nem csak magánszemélyek, hanem használtautó kereskedők, nagyvállalatok, bankok is igénybe veszik ezt a gyors, biztonságos és költséghatékony értékesítési formát.
A finanszírozással és flottakezeléssel foglalkozó szervezetek számára egyszerű és kényelmes megoldást jelent az online értékesítés, hisz nem szükséges egy olyan kereskedelmi üzletág kiépítése és fenntartása, mely nem tartozik szorosan a tevékenységi körükhöz.

A Vatera oldalain az említett banki finanszírozásból visszavett, illetve flottából visszakerült gépkocsik eladása gyors, hiszen az oldal nagy és folyamatosan növekvő látogatószámot generál nap, mint nap. A látogatók és regisztráltak konkrét vásárlási szándékkal jelentkeznek és jellemzően nem először vásárolnak online. Az érdeklődést tovább növeli, hogy az autók jelentős része kizárólag itt, a www.vatera.hu oldalon vásárolható meg és mindegyikhez részletes állapotleírás és sok fotó tartozik.

2004-ben 355 ezer látogató nézte meg azt az 540 autót, amely később gazdára talált az oldalon közel 12500 licit után. Az említett autók több mint 400 millió forint összértékben kerültek értékesítésre, és a kikiáltási ár átlagosan 46%-kal nőtt az eladási ár eléréséig.

Várhatóan az online kereskedelem előnyeinek és a Vatera sikereinek köszönhetően az idei évben az oldal és ezen belül az autók kereskedelméből származó bevétel tovább nő, a magyarországi autóvásárlás visszaesését jósló előrejelzések ellenére.
Kulcsszavak: Vatera aukció

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50