Ambiciózus tervekkel erősít az LG az európai 3G piacon

Kiss Ádám Zoltán, 2005. február 22. 10:41
Push-to-view telefon, földi sugárzású digitális TV adás vételére alkalmas telefonok és 3-D Game mobiltelefonok kerülnek bemutatásra a 3GSM World Congress 2005-ön.
Az LG Electronics legújabb fejlesztésű kamerás, 3G, Push-to-View (PTV), digitális földi sugárzású TV adás vételére (DMB), és 3 dimenziós játék használatára alkalmas (3-D Game) telefonjait mutatta be a 2005-ös 3GSM Kongresszuson, így erősítve helyzetét a harmadik generációs telefonok piacán. Az LG Electronics dinamikus európai növekedését támogatta, hogy vezető szolgáltató vállalatokkal (Hutchison, Orange, Telefonica Moviles és O2) kötött szállítási szerződést 3G telefonokraAz LG Cannes-i részvételének mottója: „A 3G piac és a jövő technológiai éllovasa”, amely mottó alatt a vállalat bemutatja az LG mobil technológiájának növekvő szerepét és fontosságát a mindennapi életben.

Az LG legfőbb termékei a 2005-ös 3GSM Kongresszuson:


U8120, U8180, a legfejlettebb 3G telefon: Az LG ezekkel a duális üzemmódú (UMTS és GSM/GPRS) multimédiás készülékekkel biztosítja szerepét a 3G szektorban. A kézre álló U8120-as telefon videotelefon szolgáltatással és audió/videó lejátszási lehetőséggel rendelkezik. Az U8180-as multimédia lejátszóval előtelepítve kerül forgalomba, amely MP3, AAC és MPEG4 lejátszására is alkalmas, és videotelefon funkcióját dupla TFT kijelző támogatja.

LT 1000, a világ első földi digitális TV adások vételére alkalmas (DMB) telefonja: az LG DMB telefonja beépített QVGA LCD képernyő és saját fejlesztésű DMB SoC (System-on-Chip) technológia alkalmazásával optimalizálja a telefon méretét és súlyát. A telefon fejlett multimédiás eszközökkel is rendelkezik, többek között 1,3 megapixeles kamerával és MP3 lejátszóval, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó telefonhívás közben nézhessen TV adást.

SV360, a világ leggyorsabb, 3dimenziós játék használatára alkalmas (3-D Game) telefonja: Az első olyan telefon, amely 1 millió poygon/szekundum teljesítményű képgyorsító chippel van felszerelve, amely a jelenleg használt chippeknél ötször gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, és hozzájárul a hosszabb és valóság hűbb 3-D játékok alkalmazásához. A telefon szintén tartalmaz egy „gyorsítás érzékelővel”, amelynek köszönhetően a játék még élvezetesebbé tehető a telefon térbeli mozgatásával. A készülék 2,2 inch átmérőjű LCD képernyővel készül, amely tovább javítja a játék élvezhetőségét.

F9100, a legfejlettebb csúsztatható billentyűzetű mobiltelefon: A csúsztatható előlap alatt található teljes QWERTY billentyűzettel ellátott LG F9100 azoknak lett kifejlesztve, akik telefonjukat nem csak telefonálásra használják. A gyors üzenetek, e-mailek küldésére, web-böngészésre optimális, praktikus billentyűzet felgyorsítja a gépelést. Ráadásul az F9100 egy vibráló, testreszabható, 65ezer színes kijelzővel van felszerelve, képes MMS küldésre és fogadásra, mindezt egy csúsztatva nyitható telefon formájában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50