Bemutatta idei mobiltelefon-kínálatát a Panasonic

forrás Prim Online, 2005. március 5. 13:45
A Panasonic Mobile Communications a 2005-ös 3GSM világkongresszuson állította ki ez évi mobiltelefon-termékkínálatát.
A Panasonic kínálatában megtalálható a megapixeles fényképezőgéppel felszerelt VS (Visual Slim - Feltűnően Vékony) sorozat, a hosszú élettartamú akkumulátorral és fényképezővel ellátott karcsú MX (Maximum Endurance - Maximális Kitartás) sorozat, a sportos megjelenésű telefonokat felvonultató SA (Sporty and Active - Sportos és Aktív) sorozat, valamint az SC (Stylish Colour or Camera - Stílusos Színes vagy Fényképező) sorozat, amely a pehelykönnyű színes kijelzős és fényképezővel is rendelkező telefonok családja. Mindemellett a Panasonic bemutatta első UMTS telefonkészülékét, és új Symbian Series 60 Platform alapú X800 okostelefonját.

Az új GSM termékcsalád - ultravékony, ultrakönnyű és ultra-stílusos

A Panasonic új GSM termékcsaládjának tagjai ultravékony és ultra-stílusos modellek. A VS sorozat, ami a VS7 és VS3 modellekből áll, különlegességei a megapixeles fényképezővel és a mintegy 16 millió szín megjelenítésére képes ultra-fényes kijelzővel rendelkező ultravékony mobilok, amelyek az egymáshoz illeszkedő "X-Changeable Covers" cserélhető előlapoknak és tartalomnak köszönhetően valóban egyedivé varázsolhatók.

Az MX sorozat az MX7 és MX6 készülékekből áll. A sorozat nagy teljesítményű, hosszú élettartamú, "Maximális Kitartásra" tervezett akkumulátorral van felszerelve, és a hosszabb akkumulátor kapacitás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hosszabb ideig játszhassanak vagy fotózhassanak.

Az SA sorozat (SA7 és SA6) sportos és aktív formája révén tökéletes választás a mindig szabadban lévő örökmozgóknak. Végezetül, az SC sorozat (SC3 és A210), a csillogó, ultrakönnyű "stílusos fényképező vagy szín" család üzenetjelző fényekkel teszi az üzenetküldést még örömtelibbé.
Kulcsszavak: mobiltelefon Panasonic

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36