Panasonic VS3: személyre szabható kagylóhéj telefon

forrás Prim Online, 2005. március 19. 16:55
A Panasonic VS3 ultravékony, 1,3 megapixeles fényképezővel felszerelt telefon. QVGA kijelzővel rendelkezik, amely mintegy 16 millió szín megjelenítésére képes. A telefon kulcsfontosságú jellemzője személyre szabhatóság. A VS3 forgalmazása Európában az idei év harmadik negyedében kezdődik.
A VS3 egy olyan telefon, amit a felhasználó saját ízlése szerint alakíthat. A Panasonic Európában ezzel a telefonnal indítja útjára "Totálisan Egyéni" X-Changeable Covers cserélhető előlapcsomagjait és a hozzájuk tartozó tartalmat. A Japánban már hangos sikert aratott kiegészítők a telefon teljes átalakítását lehetővé teszik, mellyel a felhasználók kívül-belül megváltoztathatják telefonjuk megjelenését.

A VS3 egyik funkciója az üzenetjelző fény, ami az üzenetek fogadásának egy újabb vidám formája. Ezzel a funkcióval a telefon fogadás közben elolvassa az SMS üzeneteket és az üzenetben található "emotikonokhoz" (hangulatjelző ikonokhoz) illő színben és ütemben villogtatja fényeit. Az "emotikonok" olyan szimbólumok, például nevető vagy dühös arcok, amelyeket főként a fiatal felhasználók alkalmaznak az SMS-ekben. Ha az SMS nevető arcot tartalmaz, akkor például a telefon piros színben villog. A felhasználók így még azelőtt megítélhetik a kapott üzenet "hangulatát", mielőtt megnyitnák azt.

Az 1,3 megapixel felbontású fényképezőgép nagy felbontású, éles és élethű képek készítését teszi lehetővé. Ehhez társul a 15 képből álló sorozatfelvételi funkció, valamint a zoomolási és képszerkesztési opciók. A lenyűgöző fényképeken kívül a VS3 mozgóképek rögzítésére is alkalmas, aminek köszönhetően a felhasználók hangos videofelvételeket készíthetnek és játszhatnak le. A VS3 egy 2,2 colos nagy felbontású, továbbfejlesztett kijelzőt is tartalmaz, amely mintegy 16 millió szín megjelenítésére képes és kimagasló, 300 candela fényerősséggel bír.

A temérdek korszerű funkción túl a VS3 kevesebb mint 100 grammot nyom és mindössze 18 mm vastag. Az "automatikus nyitás egyetlen gombnyomással" funkció gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a VS3 minden funkciójához. A felhasználók MP3 csengőhangokkal és interaktív 3D játékokkal szórakoztathatják magukat, a Java támogatásnak köszönhetően pedig ezekből még több tölthető le. Amint az elvárható, a VS3 háromsávos GPRS modell, amely akár 5 órás beszélgetési vagy 240 órás készenléti idővel rendelkezik.
Kulcsszavak: mobiltelefon Panasonic

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36