Honlap-sablonokat áruló webáruház nyílt

forrás Prim Online, 2005. április 10. 13:32
Április 4-én megnyílt az első magyarországi - amerikai mintára készült (TemplateMonster.com)- honlap-sablonokat áruló webáruház, a TemplateStore.hu, mely a http://www.templatestore.hu címen érhető el.
A TemplateStore webáruház minőségi honlap-sablonokat, Flash sablonkat, különböző CMS (PHP-Nuke, Mambo, stb…) rendszerekhez sablonokat, logókat és céges arculatokat (névjegykártya, levélpapír) kínál. A termékek két fajta áron vásárolhatók meg: sima megvétellel és kizárólagossággal, ilyenkor a megvásárolt termék lekerül az áruház kínálatából. A termékeket a cég egyelőre internet-en (jelszóval tömörített állományban), postai utánvéttel és futárküldéssel szállítja, de hamarosan bevezetik a bankkártyás fizetést is. A webáruház termékválasztéka folyamatosan bővül, a hetente történő termékfrissítést, napi frissítésre szeretnék változtatni, így napi rendszerességgel kerülnének fel a webáruházba új termékek.

A webáruház egyik egyedi fejlesztése a honlapsablon-feltöltés, ahol honlapon jelentkező designer-ekenek, nem kell elküldeniük az általuk tervezett honlap-sablonjaikat e-mail-ben, hanem egy rövid regisztráció után, a számukra készített adminisztrációs felületen ők maguk tölthetik fel munkájukat, mely ellenőrzés után azonnal kikerül a termékek közzé. Az adminisztrációs felületen nyomon követhetik a felöltött termékeiket, az eladások statisztikáját és az aktuális jutalék összegét.
Kulcsszavak: website onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50