Siemens mobilfotók Canon nyomtatókra

forrás Prim Online, 2005. április 22. 17:29
A nagy felbontású fényképezőgéppel rendelkező mobiltelefonok - például a Siemens S65 és SF65 - tulajdonosai ezentúl kábelek és számítógép közbeiktatása nélkül nyomtathatják ki fényképeiket a Canon fotónyomtatóin, többek között a PIXMA iP90-en és a SELPHY DS700-on.
A Siemens kommunikációs ágazata bejelentette stratégiai együttműködési szándékát a Canonnal. Az együttműködés a fényképezés és a mobiltelefonok előnyeit egyesíti. A Siemens fényképezős telefonjaival készült képeket hagyományos csatlakozóval, IrDA illetve Bluetooth csatlakozás segítségével közvetlenül átküldhetjük a printerre, amellyel jó minőségű fotókat nyomtathatunk.

A fényképezőgépes mobiltelefonok a világon mindenhol közkedveltek. A nagy felbontású fényképezőgéppel ellátott és jó minőségű képek készítésére alkalmas mobiltelefonok, mint a Siemens S65 és SF65, új távlatokat nyitnak a fotókészítésben, ami a fotós és kommunikációs vállalatok együttműködésének kezdetét jelenti. "A Canonnal létrejött együttműködés fontos mérföldkő a Siemens számára a mobiltelefonnal történő fényképkészítésben" - hangsúlyozták a Siemens képviselői.

A két technológiai eljárás összehangolásának köszönhetően azonnal meg tudjuk mutatni ismerőseinknek az elkészített képeket vagy fényképalbumokat. A fényképezőgépes Siemens telefonokkal készített fotókat a könnyű, hordozható nyomtatók segítségével bárhol kinyomtathatjuk. A képeket a Canon tintasugaras nyomtatóval 1,3 megapixeles felbontásban nyomtathatjuk ki.

A Canon fényképminőséget produkáló tintasugaras nyomtatói a hitelkártya nagyságútól a hagyományos méretű fotókig számos igényt kielégítve tudnak fényképeket nyomtatni. A legalkalmasabbak a fotós telefonokkal készült képek nyomtatására. "A Canon célja, hogy a nyomtatóikkal összehangolható mobileszközök minél szélesebb körben elterjedjenek, és a felhasználói igényekkel összhangban egyre jobb minőségű legyen a nyomtatott tartalom" - kommentálta az együttműködést a Canon.
Kulcsszavak: Canon mobiltelefon Siemens

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38