MMS-kép nyomtatás a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2005. április 25. 18:10
A T-Mobile a hazai szolgáltatók közül elsőként lehetővé teszi, hogy hét márkaboltjában minden mobilos egyetlen MMS díjáért kinyomtathassa mobiltelefonjával készült fényképeit.
A legnagyobb hazai mobilcég MMS képeslap szolgáltatásával ügyfelei évek óta postai címre képeslapként küldhetnek MMS-t. A mobiltelefonok kameráinak fejlődésével, a mobiltelefonos fotózás elterjedésével egyre nagyobb az igény arra is, hogy az elkészült képeket annak készítője saját maga kinyomtathassa. A T-Mobile erre tekintettel hét márkaboltjában olyan fotónyomtatókat helyez el, amelyeknek az üzletben kifüggesztett önálló MMS száma van. Elegendő a nyomtatni kívánt képet MMS-ben elküldeni a megadott telefonszámra és a nyomtatás a feldolgozást követően automatikusan történik. A fotópapíron megjelenő kép alatt a küldő hívószáma azonosítja annak tulajdonosát, így a kinyomtatott fotók az üzlet munkatársaitól ennek alapján vehetők át.

Az MMS nyomtatás szolgáltatást április 25-től minden mobilos igénybe veheti és az elküldött MMS üzenet díján felül nincs további költsége. T-Mobile-osoknak így pl. hétvégén egy jobb minőségű, nagyobb méretű – hálózaton belül az MMS akár 300 kbyte is lehet - fotó kinyomtatása mindössze 62,50 forintba kerül.

MMS nyomtatásra április 25-től a következő T-Mobile márkaboltokban van lehetőség:

Budapest
Budafoki út, Vörösmarty tér, Mammut üzletközpont, Budagyöngye bevásárlóközpont

Szombathely
Kaposvár
Pécs

Kulcsszavak: T-mobile-hu mobilszolg MMS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50