Ingyenes ETS gyakorló teszt nyelvtanulóknak

OTS - Cégvonal, 2005. május 31. 08:53
Az ETS ingyenes gyakorló vizsgasorozatot kínál az internetes angol nyelvi teszt (Internet-based Test of English as a Foreign Language - TOEFL iBT ) begyakorlásához; ezzel csaknem egyidejűleg, július 25-én megkezdi a regisztrálást új tesztjére.
Az új internetes TOEFL teszt szeptember 24-én lesz elérhető az Egyesült Államokban, októberben jelenik majd meg Kanadában, Franciaországban, Németországban és Olaszországban, 2006-ban vezetik majd be világszerte.

A nyelvtanulók a TOEFL iBT gyakorló tesztjét a TOEFL Practice Online felületén érhetik el: www.ets.org/toeflpractice. A gyakorló teszt elérhetőségén túl a TOEFL Practice Online regisztrált tagjai a további elérések előnyeit is élvezhetik:

- szóbeli mintakérdések és válaszok;
- szövegértési (hallási és olvasási) gyakorló kérdések;
- napi tanulási ötletek;
- az ETS/Hobsons online tanulói közösség tagsága (ennek segítségével 2005 októberétől kezdődően majd egy helyen lehet információkat szerezni az angol nyelvű országokban történő tanulással kapcsolatban).

Az ingyenes TOEFL iBT gyakorló vizsgát úgy tervezték meg, hogy hozzásegítse a vizsgázókat ahhoz, hogy megbarátkozzanak az új vizsgaformátummal. A tesztek valódi kérdéseket tesznek fel, lehetővé teszik a jelenlegi TOEFL iBT tesztkörülmények szimulálását.

A gyakorló teszt tartalmazza az új teszt olvasási, hallgatási és írási fejezeteit, és a vizsgázók azonnali visszajelzést kapnak elért eredményükről. A beszéd szekció különálló, díjfizetés ellenében érhető el, a visszajelzések mintegy öt nap után érkeznek.

Kulcsszavak: onlineszolg oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50