Forgalomnövelés portálok számára

A DevWorx bejelentette ActiveBar portálkiegészítőjének legújabb változatát

forrás Prim Online, 2005. június 15. 10:06
A webes és mobil megoldások szállítójaként ismert magyar DevWorx bejelentette ActiveBar nevű portál-kiegészítő termékének legújabb változatát. Az új funkciókkal bővült ActiveBar az internetes portálok üzemeltetőinek kezében még hatékonyabb eszköz lehet a látogatók folyamatos visszacsalogatásában és oldalaik forgalmának növelésében, de a vállalati interneteken is nagyban egyszerűsítheti a felhasználók számára a leggyakrabban használt webes alkalmazások elérését és gyorsíthatja az információk áramlását.
Az ActiveBar a böngészőkbe épülve azok felületét egy új eszköztárral bővíti ki, amely a felhasználók számára egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kapcsolódó internetes vagy intranetes portál oldalainak és leggyakrabban használt funkcióinak elérését. A weboldal üzemeltetője által tetszés szerint összeállítható és szükség esetén rövid időn belül átalakítható eszköztár állandó jelenlétével a felhasználókat a portál rendszeres újbóli meglátogatására ösztönzi, és jelentős mértékben járulhat hozzá az ahhoz kapcsolódó márkanevek rögzüléséhez is.

A hasonló megoldások között egyedülálló újdonságként az ActiveBar lehetőséget biztosít a portálok üzemeltetői számára a felhasználók figyelmének aktív felhívására is szerver-oldalról kezdeményezett értesítések formájában. A felhasználók képernyőjén böngészés közben felbukkanó figyelemfelkeltő ablakok felhívások és hirdetések megjelenítésére éppen úgy alkalmasak lehetnek, mint új hírek, levelek vagy üzenetek érkezéséről történő tájékoztatásra.

Az ActiveBar legfontosabb előnyei és jellemzői:


állandó jelenlét a felhasználók gépén internetezés közben
erős brand-építő hatás
gyors (mindössze egyetlen kattintást igénylő) elérés biztosítása a portálok nyitóoldalához és legfontosabb fő rovataihoz
kereső funkció integrálásának lehetősége (akár nem saját keresőkhöz is, mint pl. Google)
távoli frissítés, dinamikus összeállítás lehetősége (akár modemes kapcsolat esetében is gyors)
folyamatosan frissülő információk (időjárás, árfolyamok, stb.) befűzésének és megjelenítésének lehetősége
egységes, vagy akár felhasználónként eltérő egyedi összeállítás
hírek vagy hirdetések megjelenítésének lehetősége figyelemfelhívó felbukkanó ablakokban, a megjelenést követően szinte azonnal
újonnan érkezett levelekről, üzenetekről értesítések megjelenítésének lehetősége
meglévő szerkesztőségi és más háttérrendszerekhez történő illesztés lehetősége
Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészők támogatása (utóbbinak Windows mellett Linux és más platformokon futó változatai is)


A böngészőkbe épülő eszköztárakat olyan nagy nemzetközi cégek is sikerrel használják oldalaik szolgáltatásainak népszerűsítésére és forgalmuk további növelésére, mint a Google, a Yahoo!, az Amazon és a Microsoft. Magyarországon a DevWorx ActiveBar termékén alapuló eszköztárakat többek között a T-Online Rt. a közelmúltban megújult t-online.hu oldala, a PcForum.hu informatikai hírmagazin és a Prog.Hu fejlesztői portál kínál felhasználói számára.
Kulcsszavak: DevWorx portál onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14