Superbrands-díjas az est.hu

forrás Prim Online, 2005. június 20. 11:57
A tavalyi siker után a Pesti Est idén is megkapta a legerősebb márkáknak járó Superbrand minősítést, az est.hu újonnan lépett a legismertebbek és legelismertebbek sorába.
A ma már 44 országban működő független szakmai szervezet 15 tagú szakértői bizottsága valamennyi hazánkban bejegyzett fogyasztói márka közül választotta ki a Pesti Est ingyenes kulturális és szabadidős, valamint az est.hu online programmagazint.

Az est.hu országos online programmagazin célja, hogy összegyűjtse és a lehető leggyorsabban, áttekinthetően eljuttassa a kulturális, és szabadidős programokkal kapcsolatos információkat az online olvasókhoz. A tartalomszolgáltatás két fő területe egyrészt a kulturális programok adatbázison alapuló közlése, másrészt az ajánlók és egyéb kiegészítő információk magazinszerű megjelenítése. Az egész országot lefedő több ezer programhely gyűjteménye mellett a budapesti helyek gyors megtalálását három, különböző zoomolású térkép teszi könnyebbé a látogatók számára a használatot. A Superbrands-díjas est.hu-ról bővebb információ a http://www.est.hu/other/superbrands/ oldalon olvasható.

A Superbrands-díjazott Pesti Est mára teljes körű programmagazinná vált a kultúra valamennyi területén: a mozik műsora mellett helyet kapnak benne a színházak, a szórakozóhelyek programjai, a kiállítótermek műsora, az aktuális heti sport- és szabadidős rendezvények. Az ingyenes programmagazin fogalma és a Pesti Est név az elmúlt 13 évben összefonódott. Jelenleg 1320 budapesti terjesztési ponton szerezhetik be az olvasók az Est kiadványokat.

A Nemzetközi Superbrands Szervezet superbrand-definíciója alapján végezte el a márkák minősítését: "Superbrand az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek." Legfőbb célkitűzése, hogy a legerősebb márkák történetének, eredményeinek, sikereinek széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsák a figyelmet.
Kulcsszavak: díj est.hu Est Média

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55