Albacomp Activa: továbbra is a közbeszerzésben

forrás Prim Online, 2005. június 23. 10:10
Az idén 20 éves Albacomp Rt. és a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság szerződést kötött, melynek értelmében az Albacomp továbbra is a számítógépes eszközök széles termékválasztékát kínálja központosított közbeszerzési megrendelői számára.
Az Albacomp az állami normatíva kitöltéséig mennyiségi korlát nélkül, 2006 júniusáig szállíthat a központosított közbeszerzés résztvevőinek számítógépeket, noteszgépeket, szervereket és kapcsolódó szolgáltatásokat.

Az Albacomp 2006. június 3-ig továbbra is biztosítja központosított közbeszerzési megrendelői számára a számítógépes eszközök teljes termékválasztékát és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Az Albacomp Activa PC-k, noteszgépek és szerverek mellett HP és IBM termékek, illetve többfajta operációs rendszer érhető el a költségvetésből gazdálkodó intézmények számára. Az Albacomp az általa leszállított valamennyi számítástechnikai eszközre - típustól és gyártmánytól függően - 3 és 6 év közötti időtartamú, teljes körű helyszíni garanciát vállal. Az eszközök szerviztámogatását a garancia időszakon túl is teljes körűen ellátja országos szervizhálózata magasan képzett szervizmérnöki és technikusi állománya segítségével.

Az Albacomp a közbeszerzési törvény hatályba lépése, azaz 1995 óta rendszeres résztvevője a nyílt közbeszerzési pályázatoknak, a központosított közbeszerzés létrejötte óta pedig jelen van a központosított közbeszerzési pályázatokon is. A vállalat forgalmának 50%-a érkezik a közigazgatásból, ennek jelentős része pedig a központosított közbeszerzésből.
Kulcsszavak: közbeszerzés Albacomp

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szűkülő piacon bővül a Pepita.hu

A Pepita Group Zrt. hazai bruttó forgalma 30, külfölddel együtt 44 százalékos növekedést mutat az első negyedév eredményei alapján. Kinőtte magát: levetkőzte a csupán baba-mama jelleget, a hazai műszaki és elektronikai területen lévő erős piaci verseny ellenére is e termékkategóriákban Magyarországon 57 százalékos bruttó forgalomnövekedést ért el.

2024. május 3. 14:41

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55