Elismerés a Borsod Online-nak sporthíreiért

forrás Prim Online, 2005. június 29. 08:22
Az internetes portálok közül elsőként a Borsod Online-t (http://www.boon.hu) díjazta a Magyar Sportújságírók Szövetsége a sportújságírás világnapja alkalmából.
- Igazán meglepett minket az elismerés - mondta Kocsis Norbert, a BOON felelős szerkesztője - hiszen portálunk nem sportportál, regionális portálként szoktuk definiálni magunkat, amiben azért természetesen benne foglaltatik a helyi sport is. Mi elsősorban a megyében élők érdeklődését elégítjük ki, ennek megfelelő elvek vezetnek a sportoldalak szerkesztésében is. Így sokkal nagyobb figyelmet szentelünk megyénk csapatainak, sportolóinak, mint a Bajnokok Ligájának - persze azt sem hanyagoljuk el - hiszen utóbbival oldalak tucatjai foglalkoznak, az alacsonyabb osztályú csapatokról szóló híreket nagyítóval kell keresni az interneten. A tömegsport-rendezvényeken - ahol akár az olvasó is részt vett - pedig szinte biztosan nem talál hírt a http://sport.boon.hu-n kívül.

A felelős szerkesztő azt is elmondta, hogy a szakmai elismerés mellett arra is büszkék, hogy ők működtethetik a Vegyész RC extraligás férfi röplabda csapata (http://www.vegyeszrc.hu) és a 12. Vredestein Miskolc Rally (http://vredrally.boon.hu) hivatalos oldalát.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50