T-Kábel telefonszolgáltatás: akár 40.000 Ft megtakarítás!

A T-Kábel Magyarország Kft. belépett a telefonszolgáltatás piacára

forrás Prim Online, 2005. július 1. 20:25
2005. július 1-jétől a T-Kábel hálózatán a kábeltelevízión és a szélessávú interneten kívül telefonra is előfizethetnek a szolgáltatási területen élők.

A T-Kábel Magyarország Kft. június közepén indította el kereskedelmi teszt jelleggel kábeltelefonos szolgáltatását Szegeden, majd június 23-ától Békéscsabán, Békésen, Hódmezővásárhelyen, Makón, június 27-étől pedig már Esztergomban és Dunakeszin is elő lehet fizetni a telefonszolgáltatásra.

Fenti településeken azok számára válik elérhetővé az új szolgáltatás, aki ún visszirányúsított, tehát internetezésre alkalmassá tett hálózatról elérhetők. Így több, mint 100 ezer háztartás csatlakozhat a kábellel telefonálók köréhez. Rendkívül egyszerűen, a Társaság által biztosított és telepített kábelmodemhez bármilyen, hagyományos telefon készüléket csatlakoztatva lehet telefonálni.

Négy különböző csomagot választhatnak a T-Kábel Ügyfelei annak függvényében, hogy jelenleg rendelkeznek-e kábeltelevíziós, illetve Kábelnetes előfizetéssel. A kábeltelefonos szolgáltatással ingyenes a hálózaton belüli beszélgetés, nincs kapcsolási díj, lényegesen kedvezőbbek a percdíjak, és a havi alapdíj akár 1.240 Ft is lehet, ami számos előfizetőnek éves szinten akár 40.000 Ft megtakarítást is jelenthet.

Az új kábeltelefonos Ügyfelek megtarthatják régi telefonszámukat, és előhívó szám nélkül telefonálhatnak.

T-Kábel Magyarország Kft.

Az 1998-ban MatávkábelTV Kft. néven alakult T-Kábel Magyarország Kft., a Magyar Telekom Csoport tagja, hazánk második legnagyobb kábeltelevíziós műsorelosztó Társasága, jelenleg országszerte több, mint 280.000 ügyfél veszi igénybe szolgáltatását.

A T-Kábel Magyarország Kft. fokozott hangsúlyt fektet mind a kiváló, mai igényeket minden tekintetben kielégítő műszaki színvonal, mind pedig a szolgáltatás és az ügyfélgondozás minőségére. Szolgáltatási területein az előfizetői igények figyelembe vételével alakítja programcsomagjait. A T-Kábel valamennyi munkatársa elkötelezett a minőségorientált működési kultúra iránt, 2003-ban került bevezetésre az MSZ. EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer.

A T-Kábel Magyarország Kft. korszerű, szélessávú hálózatának előnye, hogy a kábeltelevíziózáson kívül visszirányúsított hálózatai korlátlan hozzáférésű szélessávú Internet - Kábelnet – és bizonyos területeken immár kábeltelefon szolgáltatására is alkalmasak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50