Az LG Electronics legújabb szakmai díjai

forrás Prim Online, 2005. július 9. 13:01
Szakmai elismerésében részesült az LG Electronics a június közepén Szingapúrban megrendezett CommunicAsia Expón. A mobilgyártó céget mind a Frost & Sullivan Asia Pacific Technology Awards 2005-ön, mind legutóbb a CommunicAsia 2005-ön az "Év Legígéretesebb Gyártója" díjra jelölték.
A Strategy Analytics globális piackutató ügynökség felmérése szerint az LG Electronics a 2004. utolsó negyedévi eredményei alapján negyedik a globális mobileladásban és első a globális UMTS mobil értékesítésben.

"A díjnak köszönhetően a mobilkonvergenciás technológiák területén elért vezető szerepünk tovább erősödött, ezért elégedettek vagyunk. Jó irányban haladunk, hogy világelsők legyünk a következő generációs mobiliparban" - mondta M.H. Park, az LG Electronics Mobilkommunikációs Divíziójának elnöke.

Egy másik szingapúri díjkiosztón, az Asian MobileNews Awards 2005 rendezvényen az LG Electronic LG-A7150 készüléke megkapta a "Legdivatosabb Mobiltelefon" díjat, ami újabb tanúbizonysága a cég technológiai és formatervezési kiválóságának. Az LG-A7150 az LG egyik legkifinomultabb, legdivatosabb vonalvezetésű GSM/EDGE telefonja. A készülék ’"ne touch" félautomata elcsúsztatható része megkönnyíti a használatot, míg az elforgatható beépített kamerának köszönhetően kényelmesen nézhetjük a készülék nagyméretű kijelzőjét.
Kulcsszavak: mobiltelefon LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59