Részvénytársasággá alakult a CovySoft Networks

forrás Prim Online, 2005. július 14. 10:03
Dinamikus fejlődésének eredményeképpen részvénytársasággá alakult a CovySoft Networks internetszolgáltató - jelentette be Kovács Zoltán, a cég vezetője.
A cég az idén tovább erősíti jelenlétét az ország keleti megyéiben és több városban is elindítja szélessávú szolgáltatásait és integrált kistérségi internet megoldásokat kíván biztosítani önkormányzati társulásoknak. A CovySoft Networks Budapesten kívül további 37 településen van jelen és ezt a számot 2005 végéig meg kívánja duplázni.

„Számunkra továbbra is két kiemelt terület létezik: az ország méltánytalanul elhanyagolt régiói, illetve a kistérségek” – mondta a cég elnöke. Fejlesztéseink lévén mára olyan integrált megoldásokat tudunk kínálni a kistérségeknek, amelyek egyszerre kínálnak szélessávú internetezési lehetőséget és e-Közigazgatási megoldásokat.

A cég még ősszel elindítja a CovySoft Digital Broadcasting szolgáltatását, amely szélessávú interneten és hangon kívül digitális kábeltelevízió szolgáltatást is nyújtani kíván ügyfeleinek. Kovács Zoltán elmondta, hogy a CDB szolgáltatás csomag lévén egy olyan felülethez jutnak az ügyfelek, mellyel minden távközlési szolgáltatást megoldhatnak könnyen, egyszerűen. Ez azonban csak a kezdet, mivel ezzel párhuzamosan egy integrált médiafelületet hozna létre a cég, ahol a szélessávú internet segítségével értéknövelt szolgáltatásokat vehetnének igénybe a felhasználók – tette hozzá Kovács.

A részvénytársaság a mikrohullámú szegmensben betöltött vezető pozícióját akvizíciókkal kívánja erősíteni, illetve az ország keleti felében elfoglalt pozíciók miatt előrehaladott tárgyalások folynak arról, hogy a cég szélessávú szolgáltatásai Ukrajnában és Romániában is megjelenjenek.

Mennyire vannak biztonságban a jelszóval védett adataink?

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 3. 09:54

Reprezentatív kutatás a magyarok klímavásárlási szokásairól

A magyarok 67 százalékának nincs otthon klímája, legnagyobb arányban ventilátorral hűtenek a nyári melegben. Akik mégis vásárolnak, azok egyértelműen az ár és az energiafogyasztás alapján hozzák meg a döntésüket – derül ki a Hisense friss reprezentatív kutatásából. 

2024. május 2. 20:15

AOMEI Partition Assistant Standard Edition 10.4.0

Az ingyenes partíciókezelő program képes a partíciónkat átméretezni, másolni, egy partíciót külön részekre osztani, klónozni, törölni stb.

2024. május 2. 20:09

Screamer Radio 2.8884.18519.0 (2024-04-28)

A Screamer Radio segítségével több ezer online rádiócsatorna műsorából válogathatunk, ezekből lehetőségünk van kedvencek létrehozására. A különböző csatornák között kereshetünk név, műfaj vagy ország szerint is.

2024. május 2. 20:06

Titkosítási tanácsok a Kingstontól

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 2. 19:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14