Panasonic VS3 mobiltelefon – egyéni, mégis sokrétű életstílushoz

Kovács Attila, 2005. július 14. 16:43
Új VS3 mobilkészülékéről adott ma információt a Panasonic Magyarország. A telefon színgazdag kijelzője arra készült, hogy valódi élménnyé tegye a mobilozást, különösen a nappali fényviszonyok között, amikor a legtöbb készülék kijelzője nehezen látható. A VS3-ban megjelenő új Total Personalization koncepció lehetőséget nyújt, hogy a telefon kívül-belül teljesen egyénivé váljék. A VS3 kifejezetten keskeny is (17,6 mm), rendelkezik egy gombnyomásos automatikus nyitási lehetőséggel is, amely gyors hozzáférést biztosít a készülék minden funkciójához. Az új modell várhatóan július végén jelenik meg a Vodafone boltjaiban.
A VS3 kijelzője 16,7 millió szín megjelenítését támogatja, 300 candelás fényerejének köszönhetően a készülék mintegy 50%-kal fényesebben adja vissza a tartalmakat, mint jelenleg a piacon kapható bármely más készülék.

A karcsú VS3 itelefont olyan felhasználóknak ajánlják, akik szeretik a divatot, de egyéniségüknek megfelelően kívánják azt megvalósítani. Ezen a készüléken mind a cserélhető előlapok, mind a tapéták és csengőhangok kívánság szerint egyetlen témához illeszthetők.

A Panasonic 1,3 megapixeles kamerával látta el a VS3-at. Létezik egy 15 kockából álló sorozatkészítési lehetőség, amely még mozgó tárgy esetében is lehetővé teszi a felvétel elkészítését. További extra a videó funkció, mellyel nemcsak egy-egy pillanatot, hanem egész jelenetek vehetők fel, és játszható vissza.

A VS3 további különlegessége a hangulatfény funkció, ami az üzenetek fogadásának szórakoztató és interaktív kiegészítője. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy felmérje a beérkező üzenet “érzelmi” tartalmát, még mielőtt megnyitná azt. Például, ha egy SMS smiley figurát tartalmaz, a telefon kijelzője pirosan villog.

A VS3 felhasználói valódi zenei csengőhangok közül válogathatnak, három dimenzióban játszhatnak, és mivel a készülék támogatja a Javát, még több játékot és egyebet is letölthetnek vele! Ahogy egy ilyen készüléktől várható, a VS3 háromsávos GPRS-telefon, mellyel akár hat órányi beszélgetési idő, és maximálisan 370 órányi készenléti idő áll rendelkezésére.

Kulcsszavak: mobiltelefon Panasonic

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36