Mobiltelefonnal is használható hitelkártyát igényelhetnek a T-Mobile ügyfelei

forrás Prim Online, 2005. július 20. 12:47
A T-Mobile a Budapest Bankkal együttműködve augusztus 1-jétől T-Mobile Hitelkártya néven új, mobiltelefonnal is használható hitelkártyát kínál ügyfeleinek. A T-Mobile Hitelkártya egy olyan új generációs fizetőeszköz, amely egyesíti a klasszikus hitelkártyás vásárlás és a mobilvásárlás előnyeit.
A mobilos vásárlás egyre népszerűbb és a termékek-szolgáltatások köre napról napra bővül. Annak érdekében, hogy a mobiltelefon a jövőben szélesebb körben használható legyen fizetésre, a T-Mobile egy különleges újdonsággal szolgál ügyfeleinek. A Budapest Bankkal, a világ legnagyobb hitelkártya kibocsátójának, a GE Money Banknak magyarországi leányvállalatával együttműködve ugyanis augusztus 1-jétől olyan hitelkártyát kínál ügyfeleinek, melynek hitelkerete mobiltelefonnal is elérhető.

A T-Mobile Hitelkártya a klasszikus hitelkártya funkciókon felül "összekapcsolja" a hitelkártya hitelkeretét a mobiltelefonnal. Ezáltal az ügyfelek a T-Mobile Hitelkártyájuk hitelkeretének terhére mobiltelefonjuk segítségével is vásárolhatnak. A T-Mobile Mobil Vásárlás (m-com) szolgáltatással így többek között mozijegyet, parkolójegyet, lottószelvényt vásárolhatnak, virágot küldhetnek vagy biztosítást köthetnek. A megoldás lényege, hogy a mobilvásárlásra szolgáló m-com egyenleg a díjmentesen járó dinamikus SIM kártyára telepített alkalmazással a hitelkeretből bármikor bárhol feltölthető lesz. Továbbá a hitelkeret terhére - a T-Mobile ügyfelei bármikor feltölthetik saját vagy bármely más ügyfél Domino egyenlegét is.

A T-Mobile Hitelkártya egy Mastercard Electronic típusú kártya, amellyel Magyarországon mintegy 20 000 helyen lehet fizetni, illetve készpénzt felvenni. A T-Mobile Hitelkártya kizárólag a T-Mobile üzleteiben igényelhető és a hitelbírálat kedvező esetben akár 20 perc alatt megtörténhet. Jóváhagyott kártyaigénylés esetén a különleges SIM kártyát azonnal, a helyszínen biztosítják az ügyfél számára. A T-Mobile Hitelkártyával a hitelbírálattól függően akár 500 ezer forintos hitelkeret is elérhető lesz és a felhasznált összeg akár 45 napig kamatmentes. A hitelkártya készpénzfelvételre is használható a hitelkeret 60%-áig. A kártyához kapcsolódó banki hátteret a Budapest Bank biztosítja.
Kulcsszavak: mobilszolg bank T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14