T-Mobile exkluzív szerződés a megasztárral, Robbie Williams-szel

forrás Prim Online, 2005. július 27. 13:22
A T-Mobile a mai napon bejelenti a rock bálvánnyal, Robbie Williams-szel aláírt hosszú távú megállapodását, melynek keretében az elkövetkezendő 18 hónapban az előfizetők exkluzív zenei kínálathoz jutnak, valamint részletesen tájékozódhatnak a koncertturnékról, reklámkampányokról – így a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek Európa első számú sztárjához.
A T-Mobile és Robbie Williams megállapodás olyan kizárólagos tartalmakat érint, mint a koncertek élő mobiltelefonos közvetítése, zeneszámok teljes letöltése és a rajongók Robbie-hoz is közel kerülhetnek, hiszen VIP jegyekhez juthatnak, betekinthetnek a színfalak mögé és részt vehetnek a fellépések utáni partikon. A T-Mobile előfizetők hamarosan elérhetik a Robbie Williams Realtones csengőhangokat, háttérképeket és logókat. Emellett a partneri kapcsolat részeként a jövőben a sztárral közös nemzetközi TV kampányok lesznek láthatók a T-Mobile európai piacain.

Robbie Williams albumai Európa minden országában a slágerlisták élén vannak – olyan sikerszámokkal, mint az ‘Angels’, ‘Millennium’ és a ‘Rock DJ’ – és több mint 51 millió példányban értékesítették a lemezeket a világon. Robbie legutóbbi turnéját 2003-ban 1,6 millió embernél is több látta és legutóbbi, győzedelmes színpadi visszatérése a londoni Live 8 koncerten a rendezvény kiemelkedő eseményének számított. Rekordnak számító 15 BRIT Award díj birtokosa és “2003 World Music Awards” szavazatai alapján elnyerte a legjobb brit pop/rock előadónak járó ‘Best British Pop/Rock Male Artist’ címet. A partneri együttműködésnek köszönhetően a T-Mobile előfizetők valóban exkluzív zenei anyagba nyerhetnek majd betekintést.

A zeneipar folyamatosan fejlődik, lépést tartva a mobil iparágban tapasztalt fejlődéssel - ennek során az előadók és a mobilszolgáltatók közötti együttműködés egyre gyakoribbá válik. A T-Mobile és Robbie Williams közötti megállapodás egyedi az együttműködés hossza, valamint a kiterjedt tevékenységek és az előfizetőknek nyújtott mobil zenei kínálat révén.

Az együttműködés magában foglalja a Sony Ericsson mobilkészülékeket is. Ezen készülékek némelyikére már eleve telepítve lesznek olyan Robbie Williams tartalmak, mint a még be nem mutatott számok és az ingyenes letöltési lehetőség.

A T-Mobile ügyfelei hamarosan – egyes piacokon már az elkövetkezendő hónapokban - olyan új szolgáltatásokat érhetnek el, mint például a zeneszámok teljes letöltése (full track download). A Robbie Williams-szel folytatott együttműködés révén a T-Mobile olyan célcsoporthoz juthat el, mely fontos a vállalat globális piaci jelenlétének növelése szempontjából. Az előfizetőnek nyújtott mobil zenei tartalom új és izgalmas módját kínálja a rajongóknak, hogy betekintést nyerjenek kedvencük tevékenységébe – mindezt úgy, hogy elsőként értesülnek mindenről.

Kulcsszavak: mobilszolg zene T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14