A Szigeten mutatkoznak be a Siemens új, 75-ös sorozatának mobiljai

forrás Prim Online, 2005. augusztus 10. 13:05
A több éve tartó hagyománynak megfelelően a Siemens az idén is támogatja a Sziget Fesztivált. Az augusztus 10-től 17-ig tartó programsorozaton mutatkoznak be Magyarországon a vállalat új, 75-ös sorozatának mobiljai, amelyekhez kapcsolódóan egy izgalmas játék várja a vállalkozó szelleműeket. A szerencsések nem csak új barátra, esetleg párra, hanem egy vadiúj Siemens telefonra is rátalálhatnak a feladat teljesítése közben. A Siemens Színpadon a magyar könnyűzenei élet krémjének előadói lépnek fel, akiknek koncertjeit a Siemens vendégei a VIP Bárból nézhetik.
A Siemens idén is változatos programokkal várja az eseményre kilátogató vendégeket. A nagyszínpad közelében lévő Siemens Színpadon olyan magyarországi előadóművészek lépnek fel, mint Ganxsta Zolee és a Kartel, a Balkan Fanatik, az Animal Cannibals, Jamie Winchester és Hrutka Róbert, az Emil Rulez!, a KFT és a Megasztárok, így biztos, hogy a széles kínálatból mindenki megtalálja az ízlésének és érdeklődésének megfelelő koncertet.

A tavalyi évhez hasonlóan 2005-ben is próbára tehetik magukat a játékos kedvűek. Ezúttal nem kell mást csinálniuk, mint lefotóztatni magukat a Siemens Bázison lévő vagy a Siemens Automobile-on utazó hostessekkel. A fénykép aztán megjelenik a Siemens falon látható telefon kijelzőjén, és az illető egy pólót is kap emlékül, amely egy játékostársának fotóját ábrázolja. Amennyiben valaki felismeri saját magát egy másik résztvevő pólóján és párjával együtt felkeresi a Siemens Bázist, ő és társa átveheti nyereményét. Mobiltelefon-tartók, sapkák, kendők és pónilovat formázó, fütyülő játékok várnak a versenyzőkre, valamint naponta négy Siemens-mobil talál gazdára. Az igazán szerencsések így közelről is megismerkedhetnek a vállalat legújabb termékeivel.

A nyereményként elvihető csepp-, por- és ütésálló M75-nek elsősorban az aktív életmódot élők örülhetnek igazán. A tavalyi Szigeten a Klímatúra keretében debütált M65-ös készülék utódja a legextrémebb körülmények közt is jól állja a megpróbáltatásokat. A strapabíró telefont gumiborítás és masszív nemes acél keret védi a különféle külső behatásoktól. Az egyedi védelmi rendszernek köszönhetően a mobil a Sziget viszontagságait is könnyedén túléli. A mobiltelefon 1,3 megapixeles kamerával és MP3-lejátszóval is rendelkezik, így akár a legizgalmasabb élményeket és fellépőket is megörökíthetjük vele, utóbbiakat pedig a fesztivál után is meghallgathatjuk M75-ünkről. A szintén megnyerhető Siemens CF75-ös modell az egyedi stílust és a teljesítményt egyaránt előnyben részesítőknek jöhet jól. A kék színű, letisztult külsejű, kinyitható készülékkel még éjszaka – így akár a Szigeten – is készíthetünk képeket a telefonhoz csatlakoztatható vaku segítségével, amelyeket e-mailben vagy MMS-ben oszthatunk meg barátainkkal.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50