Vitafórumok a gyorsan fejlődő médiaszerver-piacterekről

OTS - Cégvonal, 2005. augusztus 17. 14:19
Az NMS Communications médiaszerver-központú webes szemináriumokat (webináriumokat) és konferenciákat szervez, hogy megismertesse a fejlesztőkkel a bevételt hozó alkalmazások fejlesztését elősegítő technológiákat, többek között az internetes multimédia-alrendszerek (IP Multimedia Subsystem, IMS) kínálatát használó videó-, mobiltartalom- és közvetített szolgáltatásokat.
A médiaszerverek építéséhez szükséges elemek gyártásának hosszú ideje meghatározó cégeként az NMS ért a médiaszerver architektúrákhoz és érti az egyre nagyobb számban felmerülő vásárlói kívánalmakat is. A cég azért ad helyet négy webináriumnak az ősz folyamán, hogy megvitathassák azokat a vásárlóspecifikus megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a szolgáltatók számára, hogy jelenlegi technológiáikat zökkenésmentesen alakíthassák át IMS-alapú szolgáltatásokká. Ezek az információgazdag webináriumok olyan feljövőben lévő technológiákra lesznek kihegyezve, mint a mobilvideó, az IMS és a világszerte egyre inkább realitássá váló vonalas-mobil média konvergencia; olyan fontos trendek meghatározására kerül sor, amelyek hozzásegíthetik az alkalmazásfejlesztőket a piacra jutás idejének csökkentéséhez.

A webináriumok mellett az NMS három, a médiaszerverekre összpontosító fejlesztői konferenciának is teret ad idén ősszel Európában, az Egyesült Államokban és Ázsiában. Ezek a konferenciák minden olyan fejlesztő számára nyitva állnak, akik jelenleg az NMS technológiáira építve készítenek alkalmazásokat, vagy éppen arra készülnek, hogy első alkalommal éljenek ezzel a lehetőséggel. A konferenciák összehozzák az ágazat vezető személyiségeit és a technológiai szakértőket, hogy kritikusan elemezzék a technológia egészét.

Az első konferenciára szeptember 14-15. között Münchenben kerül majd sor; az IMS jelenéről és lehetőségeiről az Ovum vezető tanácsadója, Vincent Poulbere vezetésével rendeznek panelvitát. A másik két konferenciát november 7-8. között Bostonban, illetve december 7-8. között Bangkokban rendezik.

- Soron következő rendezvényeink célkitűzése, hogy fórumot biztosítson megrendelőinknek arra, hogy találkozhassanak ágazati szakértőkkel és kulcsfontosságú NMS specialistákkal, hogy tőlük halljanak a teljes körű rendszerekről és megoldásokról, amelyek képessé teszik őket a 3G szolgáltatások hadrendbe állítására - mondta el Jonathan Sieg, az NMS platform megoldásokért felelős elnökhelyettese. Ezeken a rendezvényeken keresztül próbálja meg az NMS kiépíteni a fejlesztők, rendszerintegrátorok és berendezésgyártók globális közösségét, amely együttműködve lehet képes arra, hogy szerte a világon elláthassa a szolgáltatókat azokkal az izgalmas média- és IP-alapú alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, amelyeket a vásárlók - főként az üzleti vásárlók - igényelnek.

  • Az NMS Communications a mobilalkalmazásokat és infrastruktúrákat felhasználó technológiák és megoldások piacának meghatározó társasága. Az NMS olyan termékeket fejleszt, amelyek képesek új mobil hang-, adat- és videóalkalmazások futtatására, javítják a vezeték nélküli hálózatok teljesítményét és minőségét.
Kulcsszavak: konferencia UMTS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14