Synergon: E-learning oktatási csomag a Pannon GSM-nek

forrás Prim Online, 2005. augusztus 24. 11:57
A Synergon Informatika Rt .és alvállalkozója, a Median WebDesign Kft. E-learning oktatási csomagot fejlesztett a Pannon GSM-nek. A rendszert várhatóan bevezetik a teljes Telenor csoporton belül.
A 2004 végén kiírt meghívásos pályázaton a Synergon Informatika Rt. nyerte el a Pannon GSM megbízását E-learning oktatási csomag fejlesztésére. A most átadott rendszer az Microsoft Office 2003 programcsomag alkalmazásait mutatja be részletesen úgy, hogy az oktató anyag segítségével a felhasználók könnyen elsajátítják a programok használatát. Az alkalmazás kezdő, haladó és középhaladó felhasználók számára teszi lehetővé a szoftverek használatának elsajátítását különböző szimulációkkal, interaktív módon.

Az e-learning - mint a vállalat informatikai infrastruktúrájára és humánerőforrás-fejlesztési igényeire szabott oktatási módszer - rendkívül költséghatékony, felhasználóbarát, hisz a tanulás módszere, intenzitása és időzítése az adott személyre, illetve szervezetre szabható. A tananyagok eljuttatása a célcsoporthoz a belső informatikai hálózatok és az Internet hozzáférés segítségével gyorsan és egyszerűen megoldható.

A Synergon Informatika Rt. jelentős tapasztalatokkal bír E-learning rendszerek és oktatási anyagok fejlesztésében. Az elsajátítandó tananyag minden esetben interaktív módon, pedagógiai módszertan alapján, felhasználóbarát szemlélettel készül.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50