Internetről SIM kártyára tölthető alkalmazások a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2005. december 15. 13:58
Az egyes szolgáltatások használatát egyszerűsítő, SIM kártyára tölthető alkalmazásokat a T-Mobile előfizetői ezentúl internetről saját maguk választhatják ki és telepíthetik a hálózaton keresztül.
Folyamatosan nő a legkorszerűbb, úgynevezett dinamikus SIM kártyák száma, amelyek a telefonszámok és SMS-ek tárolási lehetőségén túl önálló memóriával rendelkeznek. Ez a memória lehetővé teszi, hogy a kártyákra a szolgáltató hasznos alkalmazásokat, többek között banki szolgáltatások, e-mail, mobil lottó elérését segítő „menüt” telepítsen előzetesen. A telefon menürendszeréből elérhető felület a mobil lottó esetén pl. segít a „szelvények” kitöltésében, az ügyfélnek így nem szükséges különböző kódokat megjegyeznie.

A jövőben a T-Mobile ügyfelei saját maguk választhatják meg, hogy mely SIM kártyára telepíthető programokat szeretnék használni. A társaság honlapján elérhető új Dinamikus alkalmazáskezelő felületen (http://dinamikus.t-mobile.hu) megfelelő azonosítást követően ugyanis OTA (over the air) megoldással, azaz a mobilhálózaton keresztül telepíthetnek és törölhetnek SIM alkalmazásokat. Megtekinthetik a kártyán található szolgáltatások aktuális listáját, illetve az elérhető és telepíthető szolgáltatások leírását is. Az alkalmazások letöltéséhez dinamikus előfizetői SIM kártya szükséges.
Kulcsszavak: mobilszolg T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50