T-Mobile webshop és Gépbolt a Fotexneten

forrás Prim Online, 2005. december 20. 14:53
Tovább bővítette kínálatát a csupán néhány hónapja megújult Fotexnet Áruház. Kínálatához olyan új partnerek csatlakoztak az elmúlt napokban, mint a T-Mobile és a Gépbolt. Az új termékkategóriákkal kiegészülve a Fotexnet Áruház a karácsonyi ajándékok beszerzésének első számú forrása lehet a hazai interneten.
Immáron mintegy negyven áruházi részleggel várja vásárlóit a Fotexnet Áruház, amely a hazai internet legszélesebb termékkínálatával máris az online karácsonyi vásárlások egyik legnépszerűbb célpontja. Az elmúlt időszakban nyitott áruházak lefedik a teljes műszaki termékpalettát, amely még mindig az online kereskedelem egyik legkeresettebb termékkategóriája. Jelentős lépés az áruház bővülésében a már saját online áruházzal rendelkező, legnagyobb magyarországi mobilszolgáltató T-Mobile webshop és a 2004-es év eFesztivál győztes Gépbolt csatlakozása, amely áruházak esetében a különálló e-kereskedelmi rendszerek összekapcsolása gyorsan és gördülékenyen ment végbe.

Termékkínálata mellett a forgalmi adatokban is jelentős növekedést produkált a Fotexnet Áruház. Ebben a minőségi termékek mellett nagy szerepet játszott az Ingyenlottó újraindítása, amelynek játékosai nyereményük felhasználásával jelentős kedvezménnyel tudnak vásárolni a Fotexnet Áruházban. Az áruházat üzemeltető Fotexnet Kft. emellett december első felében a SkyEurope Airlines Hungary Kft.-vel együttműködve nyereményjátékot szervezett, amelyben az áruház vásárlói repülőjegyeket nyerhettek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50