A Vodafone Magyarország 20%-ot meghaladó árcsökkentést jelentett be

forrás Prim Online, 2006. január 2. 16:51
A Vodafone Magyarország több mint 20%-al csökkentette a VitaMAX Regular és a VitaMAX City tarifák árait. A Vodafone bejelentése összhangban áll a mobiszolgáltató hosszú távú stratégiájával, melynek értelmében ügyfelei számára a legkedvezőbb ár-érték arányt kívánja nyújtani.
A Vodafone lépése, mely szerint kettő, igen népszerű tarifa árait csökkenti, megerősíti a cég stratégiáját a tekintetben, hogy ügyfelei számára folyamatosan a lehető legkedvezőbb ár-érték arányú szolgáltatásokat nyújtsa. „Legújabb lépésünk is azt bizonyítja, hogy a Vodafone folyamatosan az ÁFA csökkenést meghaladó mértékű megtakarítások biztosítására koncentrál” mondta Vitai Attila, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Kutatási adatok támasztják alá, hogy Magyarországon a fogyasztók a Vodafone-hoz kötik a legjobb mobiltelefonos percdíjakat. „2005 folyamán a Vodafone a magyar piacon egyedülálló árazási struktúrákat vezetett be. Ilyen volt többek között a roaming szolgáltatásokra épülő, tervezhető költségeket biztosító Vodafone Passport, a Házimobil, amely a vonalas előfizetőknek kínál alternatívát, illetve a Vodafone Select, amely az előfizetők számára biztosítja, hogy a telefonálási szokásaiknak leginkább megfelelő tarifa opciókat válasszák” tette hozzá Vitai.

A ma bejelentett árcsökkenés a már korábban életbe lépett, az ÁFA csökkentéshez kapcsolódó tarifa módosításokat követő újabb lépés. Január 1-jétől az utólag fizető ügyfelek tarifacsomag elemei az ÁFA-változással egyidőben az esetek közel 60%-ban csökkennek (mind a havidíjaknál, mind pedig a percdíjaknál).

A közeljövőben a Vodafone az előfizetéses tarifák esetében is hasonló csökkentést tervez. 
Kulcsszavak: mobilszolg Vodafone-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50