2006-os LG mobiltelefon termékskála

forrás Prim Online, 2006. január 13. 16:16
A legkorszerűbb mobilok és mobiltartozékok nemzetközi piacának egyik vezető gyártója, az LG Electronics a CES 2006 elektronikai kiállításon adott ízelítőt erőteljes, 2006-os mobiltelefon kínálatából.
A 2006-os kínálaton túl, mely a legújabb vezeték nélküli technológiákat stílusos formatervezéssel és funkcionalitással ötvözi az amerikai piac számára, az LG globális kínálatát is kihangsúlyozta és bemutatta 22, az Egyesült Államokon kívül forgalomba kerülő különböző készülékét. A CES-re látogatók közelről is szemügyre vehetik az LG mobiltelefon technológiáját a 8214-es számú LG standon, a Las Vegas Convention Center kongresszusi központ Central Hall csarnokában.

Az LG Mobile Phones markáns jelenléte a CES-en a cégnek az amerikai piacon szerzett egyre növekvő piaci részesedését tükrözi, amely 2005 harmadik negyedévében 19.6 százalékra nőtt. A harmadik negyedévben teljesített szállítások a második helyre katapultálták az LG-t a mobilgyártók rangsorában, miközben az LG megőrizte az amerikai CDMA mobilkészülék-piac legnagyobb szeletét; CDMA piaci részesedését 24.3 százalékra növelte ebben a rendkívül kompetitív környezetben. Az LG GSM készülékgyártóként is erősítette pozícióját, bebiztosítva magának a negyedik helyezést – alig két évvel azután, hogy piacra dobta első GSM készülékét. A GSM piacon tanúsított erőteljes növekedésével – 4.2 százalékkal 10.3 százalékos részesedést harcolt ki magának a GSM piacon -, az LG kiváló helyzetben van ahhoz, hogy 2006-ban tovább bővítse részesedését az Egyesült Államok GSM piacterén.

Juno Cho LG Electronics MobileComm igazgatója elmondta, “2006-os mobiltelefon kínálatunk olyan termékek széles spektrumát sorakoztatja fel, amelyek a mobiltelefon-technológia és funkcionalitás innovációjáról árulkodnak.”

Globális kínálatát hangsúlyozandó, az LG Mobile Phones kiállította valamennyi, az Egyesült Államokon kívül megvásárolható típusát is. A bemutatott készülékek videó-telefon funkciót, 5 megapixeles kamerát, és földi sugárzású DMB szolgáltatást kínálnak. A számos új elforgatható dizájn és tartozék stílusos formatervezésről árulkodik és fokozza a mobilhasználat nyújtotta élményt. Ezen túlmenően, központi szerepet kap a szórakozás a mobil karaoket kínáló készülékeknél, vagy a 3-D mobiljátékok netovábbjával, a ’PowerPlay’ mobilkészülékkel, amely az egészen kiemelkedő egymillió polygon/másodperccel büszkélkedhet. További készülékek a jövő mobiltelefon technológiájába engednek bepillantást, ideértve olyan készülékeket, amelyek navigációs eszközként is használhatók, vagy egészség-központú készülékeket, amelyek vércukorszintet, a test zsírtartalmát, vagy stressz-szintet mérnek.

A CES 2006 kiállításon bemutatott LG kézibeszélők között megtalálhatók az alábbiak:

CU-320 – Nagysebességű UMTS 3G technológiával és Cingular Video-val ellátva, a CU320 segítségével folyamatos letöltéssel (streaming) tölthetjük le kedvenc dalainkat, videóklipjeinket, vagy TV műsorainkat, egyetlen gombnyomással. A CU320-assal, valamennyi média legjavát élvezhetjük bárhol vagyunk, bármikor.

VX8100 – A Verizon Wireless és az LG Mobile Phones VX8100-asával, nagysebességű videóklip letöltésekkel, Bluetooth vezeték nélküli technológiával és sztereo hanggal garantáltan „képben leszünk”, miközben a szórakozás is kéznél van. Szinkronban a VX8100-ba sűrített élvonalbeli funkciókkal, a Verizon Wireless’ EV-DO hálózatával és kiemelkedő V CAST szolgáltatásával a gazdag multimédiás tartalom egészen új világa nyílik meg előttünk.

VX9800 – A V a korszerű vezeték nélküli technológiák és a mobil-szórakoztatás legújabb fejlesztéseinek legmagasabb szintű találkozását képviseli. Ez a mobilkészülék összetett élményt nyújt: zenét, adatokat, a legújabb mobil csengőhangokat és hangjelzéseket, szemet gyönyörködtető nagy, színes kijelzőt, integrált billentyűzetet és sztereo hangot ad a kezünkbe.

F9200 – Az új F9200 az LG Mobile Phones első olyan mobiltelefonja, amelyet úgy terveztek, hogy hamisítatlan e-mail és Instant Messaging élményt biztosítson, könnyű szövegbevitelt, és folyamatos IM hozzáférést. A multimédiás üzenetküldési funkciónak köszönhetően bárhová megyünk elég, ha ezt az egy készüléket visszük magunkkal, hogy szabadon mozogva azonnal kapcsolatba léphessünk barátainkkal, családunkkal és munkatársainkkal.

F7200 – Az F7200 az LG Mobile Phones legújabb mobilkészüléke, amely a népszerű Push-To-Talk technológiát kínálja. Az F7200 ezen kívül kiemelkedő multimédiás üzenetküldési funkcióval van ellátva, így azonnali kapcsolatot biztosít.

CE500 – A kifinomult és stílusos CE500 „mindent egyben” multimédiás élményt nyújt mindazoknak, akik kapcsolatban akarnak maradni a külvilággal, miközben kedvenc MP3 zenéjüket hallgatják. Beépített VGA fényképezőgéppel/kamerával és vakuval, külső adattároló memória porttal, multimédiás üzenetküldési szolgáltatással és háromsávos működéssel, ez az egy mobiltelefonra elég, hogy elmenjünk akár a világ végére és vissza.

Migo – Kifejezetten gyerekeknek készült az LG Migo. Ez egy játékos, vidám zöld telefon, kék háttér-világítású LCD kijelzővel, melyet könnyű használni – gombnyomásra tárcsáz. A Migohoz kihangosító, négy gyorstárcsázó szám, hívószám-azonosító, 10 jópofa gyerekdallam és a szülők megnyugtatására szolgáló külön „vészgomb” tartozik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50