LG-U880: A világ legvékonyabb 3G, zenés, kagyló formájú telefonja

forrás Prim Online, 2006. január 17. 13:13
Az ultra-vékony LG-U880 3G zene-telefont töretlen lelkesedéssel fogadta a média minden országban, ahol eddig bemutatták. A média szerint a dizájn és a paraméterek szemszögéből ez a készülék az egyik legjobb jelenleg kapható termék.
“Túl azon, hogy az LG-U880 nemrég mind a CDMA, mind az európai WCDMA terén első helyre került, a modell a média folyamatos megbecsülését élvezi. Ez egyértelműen arról tanúskodik, hogy az LG vezető szerepet tölt be a 3G kézibeszélők piacán, és egyben termékeink és szolgáltatásaink színvonalát is tükrözi”, mondta Mr. Mun-hwa Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. Hozzátette: „az LG továbbra is arra fog törekedni, hogy a kifinomult dizájnnal és fejlett technológiával kielégítse a legkülönfélébb vásárlói igényeket”.

„Ez egy igazán szép telefon”, írta a ‘Mobile’, az Egyesült Királyság egyes számú mobil-ágazati hetilapja; hangsúlyozta, hogy az LG-U880 a piacon jelenleg megvásárolható legjobb tervezésű 3G telefon. A cikk írója hozzátette, hogy ezzel a szemrevaló formatervezéssel, számos funkciójával és ésszerű árával „az U880 jó eséllyel felkelti mindenféle vásárló érdeklődését.”

A szaklap az LG-nek az európai piacon tanúsított elkötelezettségét is méltatta: „Az LG-U880 azt bizonyítja, hogy az LG komolyan növelni akarja piaci részesedését Európában.” A közismert Sunday Times szintén úgy értékelte az LG-U880-at, mint egy „szuper-vékony” készüléket, „nagyfelbontású kijelzővel”, amelyet „fantasztikus érzés kézben tartani”.

Az LG-U880-at Hong Kong-ban is elismerik. A South China Morning Post, egy neves Hong Kong-i székhelyű pán-ázsiai napilap, úgy mutatta be az LG U-880-at, mint látványos előrelépést a 3G telefonok terén, a méret tekintetében. A cikk kiemelte a készülék zenei funkcióit, úgymint az erőteljes MP3-at és a külső lejátszás-vezérlőt. A Hong Kong-i 3G City Magazine szintén címlapján mutatta be az LG U-880-at.

A szuper-vékony és stílusos LG-U880-at már a vezető svéd kézibeszélő-magazin, a ’Mobil’ is elismerte, mint a ’legjobb tesztelt” készüléket. A modell öt kategóriában ágazat-vezető, köztük a multimédiás funkciók és az adat-átvitel terén. Ez igen jelentős elismerés, tekintettel arra, hogy Skandinávia piaca telített, olyan európai kézibeszélő-gyártók jelenlétével, mint a Nokia és a Sony-Ericsson.

Az LG-U880, melyet 2005 novemberében elsőként Olaszországban dobott piacra a Hutchinson, olyan kulcsfontosságú piacok polcaira került, mint az Egyesült Királyság, Svédország, Dánia, Ausztria, Ausztrália és Hong Kong. Az LG 2005 végéig várhatóan eléri belőle az egymillió eladott egységet.

Az LG-U880 mindössze 18,2mm vastag, és a divat-tudatos trenddiktátorok igényeink megfelelően választékos multimédia funkciókat mondhat magáénak. A telefon többféle színben kapható: fényes feketében, matt feketében, ezüstben, rózsaszínben. Nagy memóriakapacitásának köszönhetően a felhasználók több mint 20 MP3 dalt tudnak tárolni. A vékony kagylóhéj külső részén elhelyezett gombok egyszerű vezérlést biztosítanak az MP3 lejátszóhoz. A készülék ezen kívül a következő funkciókat is támogatja: 1.3 megapixeles fényképezőgép, videó-hívás, Micro SD külső memória és Bluetooth.

Az LG-U880 „A világ legvékonyabb 3G zenés kagyló formájú telefonja”

Funkciók
- 1.3 megapixeles forgatható kamera
- MP3, AAC, MPEG4 (+MIDI,AMR,WAV)
- Videó-hívás
- 15Φ Dual Stereo hangszóró
- 75 MB felhasználó memória és Micro SD
- USB, Bluetooth
- Belső antenna
- VOD, AOD, WAP, Java, E-mail, MMS

Paraméterek
- Rádió sávok: 2100/900/1800/1900MHz
- Méret: 98.8mm x 49mm x 18.2mm
- Kijelző: főkijelző 2.0”LCD, 176X220, 262k TFT alkijelző 1.17” 96x 96, 65k TFT
- Beszédidő / rendelkezésre állási idő: 244 perc / 297 óra
- Tömeg: 99g

sajtóközlemény

Az Európai E-sport Szövetség tisztújításán magyar tisztségviselő is bizalmat kapott

33 tagország, köztük Magyarország részvételével, újra alakult az Európai E-sport Szövetség (EEF). Hazánkat teljes jogú tagállamként, a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) nevében, Biró Balázs György, a szövetség főtitkára és Kis Balázs külkapcsolatokért felelős elnökségi tag képviselte.

2024. április 29. 18:05

Elismert ex olimpiai vezetővel erősít az Európai E-sport Szövetség

33 tagország, köztük Magyarország részvételével, újra alakult az Európai E-sport Szövetség (EEF). Hazánkat teljes jogú tagállamként, a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) nevében, Biró Balázs György, a szövetség főtitkára és Kis Balázs külkapcsolatokért felelős elnökségi tag képviselte.

2024. április 29. 16:20

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Szerszámkészítésben és felületkezelésben is a kecskeméti diákok az ország legjobbjai

2 kategóriában győztek és összesen 4 dobogós helyet szereztek a Szakma Sztár Fesztiválon április 26-án a kecskeméti Mercedes-Benz Academy diákjai. Az országos versenysorozaton 21 tanuló 4 szakmában képviselte a Mercedes-Benz Hungary Kft.-t. 

2024. április 29. 15:29

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50