Univerzális csatlakozó adapter az APC-től

forrás Prim Online, 2006. február 3. 14:28
Az American Power Conversion (APC) bemutatta univerzális csatlakozó adapterét, amely szinte bármilyen csatlakozóaljzattal használható. A 70,6 grammos Universal Plug Adapter segítségével az utazó felhasználók a legtöbb országban használhatják és tölthetik mobiltelefonjukat, laptopjukat és más elektronikai eszközeiket.
"Az utazók hordhatnak maguknál mindenféle átalakítót, de szerintünk inkább egyetlen univerzális adapterre van szükségük. Egy olyanra, amit mindenhová magukkal tudnak vinni, és aminek segítségével mindenhol tudják használni elektronikai eszközeiket" - mondta el Bíró Viktor, az APC kelet-közép-európai értékesítéséért felelős vezetője. "Ha van Universal Plug Adapterjük, még a legkülönbözőbb országokba utazó felhasználóknak sem kell maguknál tartaniuk többféle hálózati csatlakozót, vagy amiatt aggódniuk, hogy a készülékük csatlakozója használható lesz-e az adott országban. Sőt, a megoldás olyan kicsi és olyan könnyű, hogy kényelmesen elfér egy laptoptáska vagy akár egy kabát zsebében is" - tette hozzá Bíró Vikor.

Az APC Universal Plug Adapter szétszedhető, és az adott konnektorhoz illeszkedő formában állítható össze. A megoldás világszerte kompatibilis a csatlakozóaljzatokkal, és szinte minden csatlakozótípust képes fogadni (kivéve az Indiában használatos 16 Amp BS546 csatlakozót). Az univerzális csatlakozó adapter földelt csatlakozóaljzatokban is használható.

Az APC Universal Plug Adapter 2006 elejétől Magyarországon is megvásárolható.
Kulcsszavak: APC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55