APC Blade Ready program: Két új partner

forrás Prim Online, 2007. február 27. 16:41
Az American Power Conversion (APC), az IT-infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítója bejelentette, hogy két új iparági partner csatlakozott Blade Ready programjához.
A Blade Ready program célja, hogy segítse a vállalatokat a nagysűrűségű alkalmazások – például a Blade szerverek – tervezése és bevezetése során. A Gartner iparági piackutató intézet várakozásai szerint a Blade szerverek globális éves értékesítése 2009-re várhatóan eléri az 1,2 millió darabot.

A programhoz most a Smartbunker és a Panduit Corporation csatlakoztak, hogy segítsék a vállalatokat a nagy sűrűségű Blade megoldások megtervezésében és bevezetésében. A Panduit Corporation a hálózati és elektromos megoldások egyik világelső szállítója. A vállalat olyan, egyedülálló kábelkezelési megoldást fejlesztett ki a Blade szerverekhez, amely a biztosítja a Blade szerverek zökkenőmentes és gyors telepítését. A Smartbunker a katonai szintű, nagy sűrűségű és intelligens üzemeltetési megoldások egyik piacvezetője.
Kulcsszavak: +céginfo szerver APC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50