Nagy sikerre való tekintettel: harmadik nyílt nap a BKF-en

forrás Prim Online, 2006. február 6. 09:25
A Budapesti Kommunikációs Főiskola iránt egyik évben sem volt ekkora az érdeklődés, hiszen a harmadik, előre nem tervezett nyíltnapon is teltház volt.
Dr. Vass László főigazgató úr köszöntőjét követően Sípos József, az Allianz Hungária Biztosító kommunikációs igazgatójának előadásával kezdődött el a közel három órás tájékoztató. Az érdeklődők meghallgathatták a Budapesti Kommunikációs Főiskola szakvezetőinek beszámolóit, valamint lehetőség nyílt a felvételivel kapcsolatos kérdések megválaszolására. A két próbaóra bemutatást engedett a Főiskola hétköznapjaiba. Az Információs Irodájában pedig helyszíni tanácsadás keretében kollégáink segítettek az „A” és „B” lapok kitöltésében. A résztvevők a nyílt nap egész időtartama alatt használhatták a számítógépteremben és a folyosókon elhelyezett számítógépeket, amelyek Internet elérhetőséget is biztosítottak.

Kuriózum, hogy a kommunikációs pálya iránt érdeklődők már a főiskola új épületébe érkezhetnek, mely az első, uniós forrásból megvalósult közel 1 milliárd forintos beruházás a felsőoktatásban. A rekordidő alatt felépült 2200 m2-es, új oktatási épületben nyer elhelyezést a könyvtár, a távoktatási olvasóterem és 21 darab teljes körűen felszerelt többfunkciós oktatási helyiség is.
Kulcsszavak: BKF oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14