Ingyenes online adatközpont szakértő képzések az APC-től

forrás Prim Online, 2006. február 8. 09:21
Az American Power Conversion (APC) elindította Data Center University oktatóintézetét, amely informatikai szakértők, mérnökök, valamint szervertermeket és adatközpontokat építő, illetve üzemeltető szakemberek számára kínál online képzéseket. Március 31-ig a Data Center University összes képzése ingyenes.
Az APC által létrehozott Data Center University jelenleg 14 alapszintű és 6 haladó tanfolyamot nyújt adatközpont tervezés, építés és üzemeltetés témakörökben. Minden tanfolyam gyártóktól független, így az APC termékeit sem népszerűsíti. A képzések a kritikus fontosságú technológiákra koncentrálnak: a csúcsminőségű, skálázható és moduláris adatközpont infrastruktúrákkal kapcsolatos gyakorlati módszereket ismertetik. A tananyag kialakításában évtizedes, sokrétű tapasztalattal rendelkező professzionális adatközpont-vezetők vettek részt. A tanfolyamok a http://www.datacenteruniversity.com címen érhetők el.

2006. március 31-ig a Data Center University minden online képzése díjmentes, április 1-jétől a képzések ára 79 dollár lesz. Bár a jelentkezők a legtöbb tanfolyamot kevesebb mint egy óra alatt elvégezhetik, a webalapú oktatás teljes mértékben alkalmazkodik az egyéni tempóhoz. A tanfolyamok elvégzéséről 2006 második negyedévétől tanúsítványt is lehet szerezni. A Data Center University oktatási partnere az IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers).

 „Az oktatási központ létrehozásával az volt a célunk, hogy az adatközpont szakértőket ne csak elméleti ismeretekre, hanem valódi problémák megoldására is megtanítsuk” – mondta Rodger B. Dowdell Jr., az APC elnöke és vezérigazgatója. „Arra számítunk, hogy a Data Center University folyamatos képzései megoldást nyújtanak az iparágban tapasztalható adatközpont szakértő hiányra. A Data Center University szabványosított képzést nyújt az adatközpontok tervezésének, építésének és üzemeltetésének alapvető problémáiról, és olyan tudással és szakértelemmel látja el a résztvevőket, amelyre szükségük lesz a kifinomult adatközpontoknál fellépő valódi problémák megoldásához” – tette hozzá Dowdell.

Kulcsszavak: oktatás APC

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szűkülő piacon bővül a Pepita.hu

A Pepita Group Zrt. hazai bruttó forgalma 30, külfölddel együtt 44 százalékos növekedést mutat az első negyedév eredményei alapján. Kinőtte magát: levetkőzte a csupán baba-mama jelleget, a hazai műszaki és elektronikai területen lévő erős piaci verseny ellenére is e termékkategóriákban Magyarországon 57 százalékos bruttó forgalomnövekedést ért el.

2024. május 3. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55