3GSM: LG a mobil műsorszórásban

forrás Prim Online, 2006. február 10. 12:24
A 3GSM World Congress 2006-on  az LG Electronics (LG) felvonultatja legújabb fejlesztéseit a mobil műsorszórási technológia, így a HSDPA, DVB-H, MediaFLO és földi sugárzású és műholdas DMB terén. A kiállításon szintén szerepelnek a cég 3G és GSM termékei, valamint zenetelefonjai.
Megerősítve mobil távközlés-technológiai kezdeményezéseit, az LG Barcelonában DVB-H telefonok, HSDPA telefonok, MediaFLO telefon, földi sugárzású és műholdas DMB telefonok bemutatását tervezi. A DMB telefon lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bárhol, bármikor televíziót nézhessen. A cég bemutatja továbbá a Visual Caller ID vizuális hívó-azonosítót, az UMA (Unlicensed Mobile Access) és PoC (PTT over Cellular Network) technológiákat.

A konferencia egyik keynote-előadója lesz Mun-hwa Park, az LG Electronics Mobile Communications elnök-vezérigazgatója, aki a mai napon a következő rövid sajtónyilatkozatot tette: „Mint a nemzetközi mobiltechnológia kizárólagos vezetője, az LG élen jár a mobil műsorszórásban. A technológiai innovációk révén az LG szórakoztató, dinamikus és interaktív élményt nyújt azon vásárlóinak, akik gazdag tartalomra és saját mobil médiára vágynak. Ez a kiállítás egyben ugródeszka az LG számára, amely tökéletes lehetőséget kínál ahhoz, hogy bemutassa az európai fogyasztóknak a jövő mobiltávközlési technológiáit.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14