Atigris: központosított közbeszerzési keretmegállapodás

forrás Prim Online, 2006. február 13. 16:30
Hatályba lépett a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) és az Atigris Rt. között létrejött keretmegállapodás a Microsoft közigazgatási, illetve oktatási szoftverlicencek, valamint kapcsolódó termékek és szolgáltatások szállításáról.
A keretmegállapodás alapján a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó - és az ahhoz önként csatlakozó - intézmények az Atigris Rt. által rendszeresen frissített árlistában szereplő azonosítók megadásával elektronikus úton is kezdeményezhetik beszerzéseiket a KSZF honlapján.

A Microsoft legnagyobb magyarországi partnerénél a gyártó szoftvereinek teljes választéka mellett rendszermérnöki, fejlesztési és tanácsadási szolgáltatások is elérhetők, melyek magas színvonalát a cég többszörösen elnyert "Microsoft Gold Certified" minősítése garantálja. Az intézmények az általuk használt Microsoft szoftverek mellé többféle összetételben vásárolhatnak az Atigris Rt. saját fejlesztésű multimédiás tananyagcsomagjaiból, melyeken keresztül dolgozóik az ECDL követelményrendszerének megfelelő szinten sajátíthatják el az irodai programok hatékony alkalmazását. Az Atigris Rt. a mindenkori árlistában szereplő garantált közbeszerzési kedvezményeken túl, a nagytételű beszerzésekhez további mennyiségi kedvezményeket is biztosít. Az intézményi igényeknek megfelelő szoftverek kiválasztását és a szükséges azonosítók meghatározását az Atigris Rt. képzett licencelési szakértői segítik.
Kulcsszavak: közbeszerzés Atigris

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50