Sony Ericsson: 3 új kamerás mobilkészülék

forrás Prim Online, 2006. március 2. 17:16
A Sony Ericsson a mai napon sajtótájékoztatón mutatta be Budapesten három új kameratelefonját. Mindhárom készüléket egyszerű kezelhetőség és elérhető ár jellemzi, ráadásul igen jó minőségű digitális képeket is készíthetünk velük. A képek könnyűszerrel rendezhetők albumokba, vagy a készítés dátuma alapján könnyen kikereshetők, sőt akár el is lehet küldeni MMS-ben, infravörös adatátvitellel vagy e-mailben.
"Ezeket a telefonokat azért fejlesztettük ki, hogy vásárlóink megörökíthessék életük kivételes pillanatait, majd megoszthassák élményeiket családtagjaikkal és barátaikkal" - nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. "Mindegyiküket kiváló minőségű kamerával és kijelzővel szereltük fel, ráadásul a képek többféle módon is elküldhetők - e-mailben, MMS-ben, valamint Bluetooth vagy infravörös port segítségével. Mindez azt jelenti, hogy a telefon tulajdonosa valóban megoszthatja képeit, akárhol is tartózkodjon éppen a világban."

A K510i kompakt és modern 1,3 megapixeles kameratelefon

Ez kameratelefon sokoldalú csatlakoztatási lehetőséggel, push e-mail és szórakoztató szolgáltatásokkal, valamint beépített fotóeffektusokkal rendelkezik. A fényképezőgép külön exponálógombbal, 4x digitális zoommal és külön megvásárolható, valódi fényképezőgép-vakuval (MXE-60) van ellátva. A 262 ezer színű TFT kijelző megkönnyíti a jó minőségű képek dátum szerinti sorba rendezését. Mielőtt megosztanánk képeinket, még érdekesebbé tehetjük olyan egyszerű hatásokkal, mint például a képtorzítás, a szépia, vagy akár panorámaképet készíthetünk. A mobiliroda tevékeny részeként a K510i készüléket külső antennacsatlakozóval is felszerelték, amely a Bluetooth kapcsolatot is támogatja. Az alapcsomag tartozéka az USB kábel, továbbá a készülék képes az iparági szabvány push e-mail szolgáltatására is. A készülék új számítógép-szinkronizálási szoftvere naprakésszé teszi tulajdonosát , mivel a alkalmas a PC-re telepített Outlook alkalmazás adatait a mobiltelefonon tárolt információval szinkronizálni.

A telefon éjfekete és bíbor színben kapható; a hozzáillő külön megvásárolható HBH-PV705 Bluetooth headsettel. StyleUp cserélhető elő- és hátlapok szintén kaphatók hozzá.

A Sony Ericsson K510i készüléke háromsávos GPRS-telefon, amely 2006 második negyedéve folyamán lesz kapható hazánkban.

Z530i kagylótelefon bővíthető memóriával

Az eszköz belső memóriája a Memory Stick Micro (M2) behelyezésével 1 GB-ra bővíthető. A zsebben is elférő albumok létrehozása és kezelése rendkívül egyszerű. A tárolt képek az indexképes fotóalbumban dátum szerint kereshetők. Az állóképek és videofelvételek készítésére szolgáló kamera 4x digitális zoommal rendelkezik; a képek MMS-ben, valamint Bluetooth és USB2.0 kapcsolaton keresztül is továbbíthatók. A készülék szolgáltatásai közé tartozik a szabványos push e-mail és a teljes HTML-oldalakat megjelenítő internetböngésző. A tiszta és éles képről a 65 ezer színt megjelenítő, ultrafényes (UBC) kijelző és az 1" méretű külső monokróm kijelző gondoskodik.

A Sony Ericsson Z530i háromsávos GPRS-kagylótelefon krómszürke, bársonyfekete és elegáns borvörös színben, továbbá StyleUp cserélhető elő- és hátlapokkal 2006 második negyedévétől lesz kapható hazánkban.


K310i - A zsebben tárolt fényképalbum

A K310i kameratelefon praktikus eszközei kiválóak a képek megtekintésére, tárolására és megosztására. A készülék ebben az árkategóriában kivételes egyéb funkciókkal rendelkezik. Ilyenek például a kiváló minőségű, 65 ezer színt megjelenítő, ultrafényes (UBC) kijelző és a képkezelő hatások, vagy a képtorzítás. A fényképalbumban tárolt képek egyszerűen, indexkép alapján kereshetők, majd azonnal megtekinthetők és elküldhetők MMS-ben, vagy infravörös kapcsolaton keresztül. A praktikus üzleti alkalmazások közé tartozik a számítógéppel való szinkronizálás, a push e-mail szolgáltatás, a mobil internetböngészés, valamint a kihangosító. MP3 csengőhangok, háromdimenziós játékok, illetve MP3 fájlokat is támogató médialejátszó teszi a K310i készüléket szórakoztató társsá.

A Sony Ericsson K310i készüléke háromsávos GPRS-telefon, amely ezüst és kék színben, továbbá StyleUp cserélhető elő- és hátlapokkal előlapokkal 2006 második negyedévétől lesz kapható hazánkban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14