D-Link kompetenciaközpont Budapesten

forrás Prim Online, 2006. március 10. 16:06
A világ vezető hálózati megoldásszállítója, a D-Link új vállalati struktúrájában különleges szerepet kapott Magyarország. Az elmúlt években elért sikereknek és megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően 2006. március 1-jétől a D-Link Magyarország koordinálja a Kelet-európai régió valamennyi telekommunikációs és internet szolgáltatói projektjét.
A D-Link számos sikeres együttműködésnek – ezen belül is elsősorban a Magyar Telekommal illetve elődjével, a Matávval kötött ADSL modemszállítási szerződésnek – köszönhetően a szélessávú piac vezetőjévé vált Magyarországon. Az ezen a piacon megszerzett speciális tudás és szakértelem elismeréseként a D-Link európai vezetése 2006 elején úgy döntött, hogy a magyar csapat segítségét más kelet-európai projektekben is igénybe kívánja venni.

„Új szerepkörünkben feladatunk a kelet-európai régió telekommunikációs és internet szolgáltatói projektjeinek összehangolása, ezen projektek folyamatos támogatása, a speciális igények gyors, rugalmas kezelése.” – foglalta össze a D-Link Magyarország feladatait Élő András, a D-Link magyarországi ügyvezetője. „A régió országainak Internet penetrációja – ezen belül is a szélessávú Internet elterjedtsége – messze elmarad Európa más területeitől, így óriási fejlődési lehetőség előtt áll a D-Link ezen a piacon.” – mutatott rá Élő András a kitüntetett figyelem okaira.
Kulcsszavak: +céginfo D-Link-hu D-Link

A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 20:36

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

FireAlpaca 2.11.19

Az ingyenes grafikai programban bőséges ecsetválasztékkal, jól átlátható menükkel, rétegkezeléssel és további speciális funkciókkal szerkeszthetjük képeinket.

2024. április 26. 17:16

ToDoList 8.3.0.0

Az ingyenes határidőnapló program segít abban, hogy a különböző elvégzendő feladatokat egy helyen nyilvántartsuk, kategorizáljuk, prioritásokat rendeljünk hozzá stb. Megadható a kezdés illetve a befejezés pontos ideje, sőt a megfelelő pillanatban értesítést is kapunk azokról.

2024. április 26. 17:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50