A Microsoft bemutatta Microsoft Dynamics AX 4.0 megoldását

forrás Prim Online, 2006. március 29. 12:21
A Microsoft Business Solutions Group éves ügyfél-konferenciája, a Convergence 2006 keretében bemutatta idén nyáron piacra kerülő Microsoft Dynamics AX 4.0 integrált vállalatirányítási megoldását. A Microsoft Dynamics AX 4.0 jelentős új előnyöket kínál az ügyfelek és a partnerek számára: szorosabb integrációt valósít meg a Microsoft technológiai architektúrájával, javítja a produktivitást és csökkenti a teljes életciklusra vetített költséget (TCO).
"A Microsoft Dynamics 4.0 stabil alapot teremt a felhasználók számára az ügyfelekkel, partnerekkel, dolgozókkal és beszállítókkal folytatott sikeresebb kommunikációhoz a különböző ágazatokban" - nyilatkozta Mark Jensen, a Microsoft Business Solutions Microsoft Dynamics AX megoldásért felelős vezetője. "Az új verzió még jobban az embereket állítja az IT funkcionalitás középpontjába, akik így mindig könnyen hozzáférhetnek a konkrét üzleti szükségleteiket kielégítő információkhoz."

A Microsoft Technology Adoption Program (TAP -Technológiai Elfogadói Program) keretében a Microsoft Dynamics AX 4.0 tesztelésébe bevont ügyfelek és partnerek elmondása szerint egyszerű az átállás a Microsoft Business Solutions - Axapta 3.0 rendszerről, és minden vertikumban jól lehet alkalmazni az új funkcionalitást.

A Microsoft amerikai fejlesztő központja Kelet-Európából egyedüliként az XAPT Hungary Kft-t választotta ki a Microsoft Dynamics termékcsalád TAP projektjébe. A program keretében az XAPT szakemberei a redmondi központban, illetve a dániai Dynamics fejlesztő központban a Microsoft vezető fejlesztőivel közösen dolgoznak az Axapta 4.0 új verziójának a Microsoft Dynamics AX rendszernek a fejlesztésén és implementálásán.

"Rendkívül megtisztelő és nagy elismerés számunkra ez a meghívás" - hangsúlyozta Énekes Dániel az XAPT üzletfejlesztési és szolgáltatási igazgatója. "A Dynamics AX-ot világszerte 1800-an forgalmazzák, melyek közül 10 partnert választott a programba a Microsoft. Megerősítést ad számunkra, hogy nemzetközi viszonylatban is elismerésre méltó munkát végzünk az Axapta implementálásában és fejlesztésében. Számunkra és ügyfeleink számára is rendkívül hasznos ez az együttműködés a Microsofttal. A program keretében a Microsoft Dynamics AX bevezetésre kerül egy ügyfelünknél még a nagyközönség számára elérhető piacra kibocsátás előtt, így a kibocsátás pillanatában felkészülten tudjuk piacra vinni a rendszert, valamint a korábbi verziókról való átállásokat is nagy szakértelemmel és hatékonysággal tudjuk elvégezni.

A Microsoft Dynamics megoldásait több mint 300 kis, közép és nagyvállalat használja Magyarországon. A termékcsalád a legdinamikusabb piaci növekedést mutató vállalatirányítási rendszerek közé tartozik, amely évi 100% növekedést ért el az elmúlt 3 esztendőben.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50