Sony Ericsson Robbie Williams W300i a T-Mobile-tól

Milkovits Gábor, 2006. április 10. 23:55
A T-Mobile európai leányvállalatai, így valószínűleg a T-Mobile Magyarország is egy speciális, Robbie Williams tartalmakkal megtöltött W300i Walkman mobiltelefont hoz hamarosan forgalomba.
A különleges telefon a popsztár 2006-os európai turnéja alkalmából jelenik meg, annak kezdetével egy időben, vagyis júniusban. Az előre feltöltött tartalmak között van egy korábban még sehol meg nem jelent koncertvideó, egy nyitódal, illetve a turné első (tengerentúli) állomásain készített fotókból készített háttérképek. A rajongók emellett különleges „színfalak mögötti betekintést” – valószínűleg élő videofelvételeket - is kaphatnak majd a koncertkörút alatt speciális Sony Ericsson W300i telefonjukra. A készülék előlapjának formatervezését a mobilcég szerint maga a sztár ihlette, a hátlapon az előadó emblémája szerepel, ráadásul még két további Robbie Williams cserelap is jár a készülékhez, amelyekkel az immár külsőleg is személyre szabható.

A gyártó szerint ezidáig példátlan, különleges mobiltelefont a T-Mobile sajtóközleménye alapján az összes a szolgáltató által lefedett európai piacon, így feltehetően Magyarországon is kapni lehet majd júniustól, az árról azonban egyelőre nem nyilatkozott a cég.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14