Da Vinci-Kód SMS- és nyereményjáték a Vodafone-nal

forrás Prim Online, 2006. május 3. 17:35
2006. május 1. és június 11. között „Da Vinci-Kód” SMS játékkal jelentkezik a Vodafone és a Sony Ericsson. Hetente 7 darab Sony Ericsson W810i mobiltelefon kerül kisorsolásra, a hathetes játék fődíja egy SMART Fortwo gépkocsi.
A játékra a KOD szó 1781-es számra való elküldésével lehet jelentkezni. A játékosok SMS üzenetben kérdéseket kapnak, melyekre a helyes válasz kódjának elküldése után a megfejtendő heti kódok egy-egy darabjához jutnak. Az adott héthez tartozó kérdések helyes megválaszolásával a játékosok összesen 7 betűvel rendelkeznek, melyeket egy kódszóvá összerakva kell visszaküldeni SMS-ben. Aki a nyereményjáték során mind a hat kódot megfejti, részt vesz a fődíj sorsoláson, melynek fődíja egy SMART Fortwo gépkocsi. A főnyeremény mellett a helyes kódmegfejtők között hetente gazdára talál 7 darab Sony Ericsson W810i mobiltelefon is.

Az SMS-üzenetek díja: 76 Ft + Áfa (bruttó 91,2 Ft)

Aki a játék ideje alatt regisztrál a www.sonyericsson.hu honlapon és helyesen válaszol egy Da Vinci-Kóddal kapcsolatos kérdésre, külön nyereménysorsoláson vesz részt. A díj egy kétszemélyes, háromnapos párizsi utazás, filmes helyszínek meglátogatásával és két belépőjeggyel a Louvre-ba.

Mindkét nyereményjáték sorsolásának időpontja 2006. június 13. A Da Vinci-Kód nyereményjátékban mindhárom mobilszolgáltató (Pannon, T-Mobile, Vodafone) előfizetői részt vehetnek.

A Da Vinci-Kód nyereményjáték ideje alatt a Vodafone különböző letölthető mobiltartalmakkal, így játékokkal és háttérképekkel is kedveskedik ügyfeleinek a Vodafone live!-on.
Elérési útvonal: Vodafone live! / Újdonság / Da Vinci Code

Hamarosan a www.sonyericsson.hu weboldalról mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei megvásárolhatják a Da Vinci Kód-dal kapcsolatos mobiltartalmakat.
Kulcsszavak: mobilszolg Vodafone-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50